Celebritné bábätká 2019

pridal NoName 15.12.2019 o 14:14


Poďme sa spätne pozrieť na celebritné bábätká, ktoré svet privítal tento rok.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor

 

A začnime od kráľovského páru. Presne 8. mája sa narodil syn princa Harryho a Meghan Markle. Na fotografii ukazujú malého Archieho prvýkrát novinárom a Harry sa vyjadril, že “rodičovstvo je úžasné”. No veď si počkaj pár rokov…

 

Birdie Mae Johnson

 

39-ročná akože speváčka lomítko akože herečka Jessica Simpson porodila tretie dieťa 19. marca. K Maxwell Drew Johnson a Ace Knute Johnson tak pribudla malá sestrička. Aspoň že majú všetci súrodenci rovnakého otca.

 

Dcéra hercov Kate Mara a Jamieho Bella

 

36-ročná herečka na svoj prvý pôrod tak ľahko nezabudne. Porodila akútnym cisárskym rezom. O novinku sa podelila až niekoľko týždňov potom cez Instagram. Meno a presný dátum pôrodu zatiaľ nezverejnila ani ona ani jej manžel.

 

Myles Spiegel

 

V októbri porodila Miranda Kerr, bývalá manželka Orlanda Blooma (s ktorým má syna Flynna) a súčasná manželka Evana Spiegela, s ktorým má ročného syna Harta. Tak do tretice opäť syn.

 

Dcéra Ryana Reynoldsa a Blake Lively

 

Tak sa zdá, že Serene van der Woodsen a Deadpoolovi to klape už pekných 8 rokov. Svedčí o tom aj ich tretia dcéra, ktorá sa narodila niekedy začiatkom októbra. Meno zatiaľ nie je známe.

 

Atlas Noa

 

32-ročná Shay Mitchell porodila taktiež v októbri. Na obrázku má jej dcéra Atlas presne jeden mesiac.

 

Renn Martin-Yosef

 

Koncom októbra Ricky Martin oznámil narodenie štvrtého dieťaťa. Všetky štyri vychováva s manželom Jwanom Yosefom. Pár má spolu dvojičky chlapcov (Matteo a Valentino) a dcéru (Lucia).

 

Dieťa Anne Hathaway

 

Začiatkom decembra Ignác odfotil Anne Hathaway s manželom Adamom Shulmanom ako si vykračujú s “vajíčkom” a vedľa nich pobehuje ich starší syn Jonathan Rosebanks. Či má Jonathan malého bračeka alebo sestričku zatiaľ netušíme.

 

Bodhi

 

Česká supermodelka Petra Němcová sa v 40tke stala prvýkrát mamou. Predčasne porodila 15. novembra. Meno odhalila len nedávno ako ináč – cez Instagram.

 

Bruce Julian Knight Granofsky

 

Za pár dní Krysten Ritter oslávi 38-narodeniny a tento rok ich oslávi už ako mama. 29. júla porodila syna.

 

Santino Rafael

 

8. júla oznámil Mario Lopez príchod svojho tretieho dieťaťa. K Dominicovi a Gii Francesce tak pribudol syn.

 

Angelo James

 

Pamätáte si na Snooki? 30. Mája porodila syna Angela. Okrem neho má dcériu Giovannu Marie a syna Lorenza Dominica. Všetky tri deti má s manželom Jionnim LaValle.

 

Psalm

 

Čo by to bol za zoznam ak by sa tu nezmienili Kardashianky. 10. Mája sa narodil syn Kim Kardashian West. Dieťa vynosila náhradná matka. Otcom je samozrejme Kanye West.

 

Gene Attell

 

5. mája porodila komička Amy Schumer.

 

Dcéra Bena Feldmana

 

Herec Ben Feldman sa stal 6. mája dvojnásobným otcom. K dvojročnému synovi Charliemu Miltonovi, tak pribudla dcéra. Meno nie je známe.

 

Dcéra Stevena Yeun

 

30. apríla sa stal dvojnásobným otcom aj môj obľúbenec zo seriálu The Walking Dead.

 

Amazonie

 

53-ročný francúzsky herec Vincent Cassel sa stal otcom do tretice 19. Apríla. Dievčatko Amazonie má s 22-ročnou manželkou. S prvou manželkou Monicou Bellucci má dve deti.

 

Oscar James

 

Najslávnejšiemu šéfkuchárovi Gordonovi Ramsaymu (sorry Jamie Oliver a Buddy Valastro) sa začiatkom apríla narodilo piate dieťa. K 21-ročnej Megan, 19-ročným dvojičkám Holly a Jack a 18-ročnej Matilde pribudol tak malý braček Oscar.

 

Dcéra Jamieho Dornana

 

V marci sa narodila Jamiemu Dornanovi tretia dcéra. Meno zatiaľ oficiálne neoznámili.

 

Dieťa Jasona Rittera a Melanie Lynskey

 

Vôbec som netušila, že títo dvaja sú spolu. Podľa portalu people.com sa im narodila dcéra. Dátum ani meno nie sú známe.

 

Alexander Gere

 

Čerstvý 70-tnik a jeho 36-ročná manželka privítali syna Alexandra začiatkom februára. V novembri prišla informácia, že sú opäť v očakávaní. Ďalšie dieťa by sa im malo narodiť na jar 2020.

 

Forrest Hardy

 

Ešte začiatkom roka porodila manželka Toma Hardyho Charlotte Riley. Tak sa zdá, že sa menom inšpirovali podľa Forresta Gumpa.

 

Zdroje: glamour.com, dailymail.co.uk, instagram.com, people.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk