Kríza zažehnaná

pridal NoName 16.12.2019 o 8:46


Justin Timberlake má na prste obrúčku a verejne sa kajá.

Justina pred pár týždňami odfotil náš Ignác pri ručnej Kámasútre s kolegyňou Alishou Wainwright. Ak ste si mysleli, že tento incident vrazí klin medzi Justina a jeho manželku Jessicu Biel, mýlili ste sa. Zdá sa, že to skutočne bolo len chvíľkové zatemnenie mysle spôsobené absintom a únavou.

Justin na svojom Instagrame zverejnil status, v ktorom všetko vysvetľuje, verejne sa kajá a žobre o odpustenie. Zaujímalo by ma, koľko ruží doniesol kuriér Jessice po tom, ako svet obleteli oné kompromitujúce fotky.

„Snažím sa nevenovať pozornosť klebetám, ktoré sa o mne šíria, ale mám pocit, že týmto sa zaoberať musím, pretože to ubližuje mojej rodine. Pred niekoľkými týždňami som urobil veľkú chybu. Avšak chcem, aby bolo jasné, že medzi mnou a mojou kolegyňou k ničomu nedošlo. Tej noci som toho vypil priveľa a ľutujem svoje správanie. Nechcem dávať takýto príklad svojmu synovi. Ospravedlňujem sa svojej úžasnej žene a celej mojej rodine za to, že som ich uviedol do tejto trápnej situácie. Snažím sa byť tým najlepším manželom a otcom a toto nebolo správne, “

kajal sa Justin.

Tajné zdroje si pustili hubu na špacír a prezradili, že Jessica sa na Justina nehnevá a verí, že medzi ním a Alishou k ničomu nedošlo. Za všetko vraj mohol alkohol. Obaja chodia do spoločnosti s obrúčkou a tvária sa, že je všetko v najlepšom poriadku. Ja v tom s Jess súhlasím, ak medzi Justinom a Alishou došlo len na mačkanie rúk, na rozvod nie je dôvod. Hlavne keď bol Justin nadratý ako námorník.

 

Justinova veľká chyba. Čo myslíte, mal s ňou niečo?

 

Justinovo kajanie sa

 

Justin si bol prednedávnom zabehať. Na prste mu svietila obrúčka

 

Aj Jessica naďalej nosí svoj prsteň.

 

Dajme ešte Alishu, nech sme kompletní

 

A takto nejako to vyzeralo u Timberlakovcov ráno po.

 

A možno Justin Jessice aj niečo zaspieval.

 

 

Zdroje: justjared.com, instagram.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk