Vianoce sa nezadržateľne rýchlo blížia a Mariah Carey má pre nás všetkých prekvapenie

pridal Vesna 17.12.2019 o 22:55


A bude sa to týkať jej hitu.

Tak pikoškári, ako ste na tom s vianočným pečivom? Linecké koláčiky, medvedie labky, zázvorníky, grilážky, vanilkové rožteky. Zabudla som na niečo? Jasné! Medovníky! A veľa ďalších druhov voňavých dobrôt, sa za chvíľu budú ukladať na našich problematických partiách. Kašľať na to, veď sú Vianoce. To si vždy hovorím a potom sa vo februári neznášam. Aj u vás doma platí toto pravidlo? „Nechytaj to! To je na Vianoce!“ A potom nasleduje: „Daj si to údené! Prečo nikto nechce ten šalát, jedzte!“ Toľko k navodeniu správnej atmosféry.

K Vianociam okrem vône jedla, patrí aj domáca pohoda (a streeees!) a atmosféra doplnená hudbou, na ktorú sa každý rok tešíme, no zároveň trpíme. Teda aspoň moji kolegovia. Tí majú po týždni môjho vianočného maratónu, chuť roztrieskať reproduktory a zadebniť si uši minerálnou vatou. Pardon, znovu som odbočila. Prejdem priamo k veci. Pri príležitosti 25. výročia slávnej piesne All I Want For Christmas Is You, nás Mariah Carey 20. decembra obdarí novým videom. Priznám sa, trošku sa bojím, pretože Mariah má tendenciu mierne preháňať. Som si takmer istá, že hviezdou videoklipu bude jej maličkosť v nejakom tesnom oblečení. Ale to k nej akosi patrí. Dúfajme len, že to bude dôstojné. Celá akcia je prísne tajná, takže o tom vie už celý internet. Aby sme sa mali na čo tešiť, pridávam pár fotiek zo spomínaného videa.

 

Santa Mariah v tesnom overale.

 

 

Na Instagrame už je aj malá ukážka.

 

Originál

 

A niečo pre vás, odo mňa. Na spestrenie ??

 

 

 

 

 

 

A jeden bonus ??

 

Zdroje: dailymail.co.uk, youtube.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk