Colin Firth bude single man

pridal kiwi 18.12.2019 o 5:31


Bridget Jones aj Lizzie Bennet sa môžu postaviť do radu.

Colin a Livia Giuggioli si dávajú zbohom po 22 rokoch manželstva. Zaznelo už aj oficiálne vyjadrenie, podľa ktorého “naďalej udržujú blízke priateľstvo a spája ich láska k ich deťom”. Tie majú dve – syn Luca má 18 a Matteo 16. A teda Colin má ešte jedného syna, zo vzťahu s herečkou Meg Tilly. To som napríklad nevedela, ale nevadí, pre túto pikošku Meg nie je podstatná. Podstatná je tu Livia.

Tá si s Colinom v minulosti už raz dala pauzu, bolo to v roku 2015. A práve počas tejto ročnej pauzy si mala Livia začať s kamarátom z detstva, Marcom Brancacciom. Ross Geller by jej vedel hneď povedať, prečo to bola chyba. Livia to ale zistila aj sama, keď sa pauza skončila a s Colinom sa k sebe vrátili. V reakcii na to totiž poslal Marco Colinovi email, v ktorom detailne opisoval, čo všetko s jeho zákonitou manželkou robil. Okrem toho sa porozprával tiež s britským bulvárom a celý jeho predošlý vzťah s Liviou tým pádom prenikol na verejnosť. V rozhovore s Daily Mail prezradil napríklad, že vraj s Liviou sa do seba skutočne zamilovali, cestovali spolu kade-tade po svete a ona mu vraj sľúbila, že sa s Colinom rozvedie. A tiež vyvrátil tvrdenie Livie, že ju sledoval a obťažoval na sociálnych sieťach. To vraj vôbec nebola pravda a manželia si to len vymysleli, aby nemohol povedať, ako to celé bolo v skutočnosti. Mnohí začali v tomto bode špekulovať, či si vôbec Colin a Livia tú pauzu dali, alebo Livia svojho manžela len praobyčajne podvádzala a na zápletku s pauzou zo seriálu Priatelia si spomenuli a rozhodli sa ju využiť akurát v snahe zachrániť si povesť, keď už teda prebehol Marcov pokec s Daily Mail. Pretože presne tak to Marco prezentoval.

Ja viem, že do vzťahov celebrít nevidíme, ale Colin je môj veľký obľúbenec, pôsobí na mňa hrozne sympaticky, plus tá charizma, zmysel pre humor a prízvuk… keď som ešte aj mrkla na Marcovu fotky, nedá mi a musím konštatovať, že Liviu ozaj nechápem. Blízke zdroje tvrdia, že sa v manželstve trochu nudila, takže asi to bol dôvod na vzťah s Marcom. Hm. Každopádne sa ešte v marci 2018 Firthovci tvárili, že je všetko v poriadku a kríza je úplne zažehnaná. Či to bola len pretvárka, alebo dôvod konca ich vzťahu tkvie inde, nevieme…ale ak si to teda nerozmyslia, Colin bude čoskoro opäť „k mání“. A poznáte tú všeobecne uznávanú pravdu. O tom, čo nevyhnutne potrebuje slobodný muž s veľkým majetkom.

 

Bejvávalo

 

 

Septembrová

 

Trochu historická, rok 1996

 

Zlý, zlý Marco. Niektorí ho už, vzhľadom na aktivity po rozchode s Liviou, prirovnávajú k Alex Forrest z filmu Fatal Attraction

 

A celé to uzavrime pánom Darcym

 

 

A ešte aj iným pánom Darcym

 

 

Zdroje: independent.co.uk, celebitchy.com, celebitchy.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk