Céline Dion nosí na nohách hydinu

pridal Vesna 22.12.2019 o 17:06


Fanúšikom ďakujeme, za dobrý postreh.

Céline Dion preveruje, či jej verní fanúšikovia započali vianočné prípravy. Na Instagram pridala fotku pri vianočnom stromčeku, s dotazom, či už aj ostatní majú svoje stromčeky vyzdobené. Ten môj už stojí. Nie je veľký, ale som s ním spokojná. Žiadne extravagantné ozdoby nevlastním, no musím povedať, že je rozhodne krajší ako ten jej. Celine stavila na jednoduchosť v podobe pár bielych a strieborných gúľ a akúsi zvláštnu kvetinu, situovanú v hornej časti stromu. Pre ľudí s obsedanto-kompulzívnou poruchou nič moc. V podstate svoj strom zatienila ona sama. V podrepe, v sýtočervených trblietavých šatách, pozdravuje fanúšikov mysterióznym úškrnom. Zámerne som v predošlej vete nespomenula obuv. Topánky v červeno-oranžovej farbe, pripomínajúce ohňostroj, alebo kohúta, neunikli pozornosti komentujúcich. Tí sa vykašľali na stromčeky a z chuti počastovali jej sviatočné obutie.

Topánky boli vyrobené špeciálne pre ňu, nesú názov Guráž a skutočne asi človek potrebuje riadnu guráž, aby si ich obul. Mne sa nepáčia, ale proti gustu… Mimochodom rovnomenný názov má aj jej nový album. Célinin štýl hudby nie je môj šialok vaječného koňaku, naopak sa mi páči jej výborný zmysel pre humor. Fanúšikov vie skvelo zabaviť nielen na koncertoch, ale aj pri bežných rozhovoroch. Dôkazom toho je aj Carpool Karaoke video, kde spieva detskú populárnu pieseň Baby shark (kto to nepozná, je šťastný človek) a inscenuje slávnu scénu z Titaniku, po boku Jamesa Cordena. ?? Ak ste ho nevideli, video bude na konci článku. Ak ste ho už videli a nudíte sa, pozrite si ho aj druhýkrát.

 

Sexoška Céline pred stromom. Čo hovoríte na topánky? K tým šatám by som zvolila niečo jednoduchšie. Asi preto som ich hneď zhejtovala. Niesu až také katastrofické.

 

Dizajnové topánky Courage od návrhárky Caitlin Doherty.

 

Céline s tanečníkom Pepe Munozom, s ktorým bola spájaná. Objavili sa aj reči, že sa mladý zajačik snaží prebrať kontrolu nad jej životom. Speváčka pikošky o ich vzťahu nekomentovala, no neskôr sa vyjadrila, že je Pepe len jej dobrý priateľ, ktorého si váži. Mimochodom, je gay.

 

S jej zosnulým manželom, Reném Angelilom, s ktorým sa zoznámila ešte ako 12 ročné dievča. René sa stal jej manažérom. Keď mala Céline 19 rokov, oficiálne vyhlásili, že tvoria pár. Bol od nej o 26 rokov starší, no aj napriek tomu, tvorili harmonický pár.

 

Remake scéna z Titanicu od 11:40!

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  youtube.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk