Koho barla?

pridal Pivonia 22.12.2019 o 10:49


Takúto hádanku sme tu asi ešte nemali. Kto prevetral svoje „chodítko“?

 

Ak ste sa pripravili na smutný článok o tom, že nejakú celebritu zmohla zákerná chorobu a nevládze už ani stáť, utrite si slzy. Toto chodítko je veľmi pravdepodobne len nástroj na manipuláciu verejnej mienky. Ako doplnok si ju totiž zvolil filmový producent Harvey Weinstein, keď si šiel na súd vypočuť svoj rozsudok.

Slizniaka Harveyho obžalovalo tridsať herečiek a jeho bývalých kolegýň za to, že ich sexuálne obťažoval. Harvey sa z toho celého vykrútil až príliš hladko. Môže za to jeho klzká pokožka? Alebo nebodaj jeho peniazmi nabúchaná peňaženka? Alebo vplyvní kamoši, ktorých získal počas svojej dlhoročnej kariéry?

Harvey bude musieť obetiam vyplatiť 25 miliónov eur ako odškodné. To znie celkom fajn, avšak takmer polovicu zhltnú právnici. Naviac Harvey sumu nebude musieť zaplatiť z vlastného vrecka. Všetko bude platené z poistky, ktorú mal Weinstein uzavretú na svoju spoločnosť Weinstein Company, ktorá je momentálne v bankrote. Harvey za svoje činy nepôjde ani do basy, ani nebude musieť vykonávať populárne verejnoprospešné práce. Dokonca sa nebude musieť obetiam ani len verejne ospravedlniť. Aký teda bude jeho trest? Zaplatí trápnych 25 miliónov, ktoré dokonca ani nepôjdu z jeho vrecka.

Dievčence môžu byť rady, rozdelia si 16 miliónov. Žiadna z nich nedostane viac než 500 000 dolárov, ale budú to veľmi slušné prachy. Na domček na pláži postačia. Smutný je ale odkaz, ktorý celý tento rozsudok vysiela bežným ľuďom. Áno, môžeš sa správať ako perverzné prasa, môžeš sa ženám vyhrážať, že ak ti nepodržia, zničíš im kariéru. Ak máš prachy, nebudeš musieť znášať trest. Harvey doteraz nepripustil, žeby svoje činy oľutoval. Namiesto pokánia sa otriasa ako taký oslík, kade chodí, tade platí kaucie. Posledne mu za manipuláciu s čipom udelili pokutu 5 miliónov. Štát sa vytešuje, veď prachy od Harveyho sa vždy zídu. Spravodlivosť je však v nedohľadne.

 

Harvey v plnej kráse. No len ho poľutujte, biedačika

 

Túto sympatickú asistentku by si Harvey asi nedovolil obťažovať.

 

Fešáci kráčajú na súd.

 

Harvey trošku pochudol, ale ešte by to chcelo pár desiatok kíl, aby som mu uverila, že sa trápi.

 

Deň po vypočutí rozsudku navštívil Harvey nemocnicu, operovali ho kvôli problémom s chrbticou

 

Harvey s Gwyneth Paltrow, ktorú obchytkával a navrhol jej vzájomnú masáž

 

S Ahsley Judd, ktorú nútil, aby sa na neho pozerala počas sprchovania

 

S Rose McGowan, ktorá bol jednou z hlavných tvári obžaloby

 

Aj Emily Ratajkowski je nespokojná s rozsudkom. Na premiéru filmu Uncut Gems prišla s veľavravným nápisom na paži. F**k harvey. Cítim sa trochu hlúpo, že s ňou v niečom súhlasím.

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk