Dajme papá Austinovi

pridal Pivonia 23.12.2019 o 21:57


Demi Lovato ho poslala kadeľahšie.

 

Ach, tento nádherný predvianočný čas. Čas hádok, priberania a rozvracania vzťahov. Vy už ste sa stihli tento rok pohádať so svojou polovičkou? Demi to už má za sebou a svojho potetovaného priateľa poslala k vode. Pod vianočným stromčekom si teda bude môcť nôtiť All By Myself.

Demi Lovato a Austin Wilson spolu randili rekordný mesiac. Demi na svojom účte poprosila svojich fanúšikov, aby nechali Austina na pokoji. Vraj je to dobrý chlapec a nemali by ho súdiť za to, že je celý potetovaný. Fanúšikom takisto odporúčala, aby boli milí a aby sa modlili. Tak sa idem dať 5 otčenášov a 4 zdravas. Teda pardón, nejdem. Nie som jej fanúšik.

Dajme priestor aj blízkym zdrojom, tentokrát sa celkom rozkecali:

„Ich životný štýl bol príliš rozdielny. Ona sa snažila ostať triezva a sústreďovala sa na Boha a nefungovalo im to. Demi na seba stále pracuje a sľúbila si, že bude dodržiavať pravidlá.“

Z tohto šokujúceho vyjadrenia teda čítam, že Austin rozhodne nebol abstinent. To je ale prekvapko. Zdroj ďalej hlási, že Demi sa chce momentálne venovať svojej hudbe a obaja usúdili, že najlepšie bude rozísť sa. Údajne ani jeden z nich necíti žiadnu krivdu.

Tak papá Austin. Tvoja potetovaná lebka mi bude veľmi chýbať.

Taký to bol krásny pár

Austin sa mohol o Demi vždy oprieť

Takto Demi nakupovala baliace papiere. Austin už vankúšik s jej fotografiou nedostane.

Som zvedavá, akú kreatúru si Demi nabalí nabudúce. Dajte si za ňu jeden otčenáš.

Hymna všetkých opustených vianočných duší. Bridget odporúča.

 

Zdroje: eonline.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk