Šťastné a kráľovské

pridal kara 26.12.2019 o 10:20


Verím, že také prežili všetci pikoškári!

Vianočný zázrak! Som späť, milí moji! Od Ježiška som si vypýtala viac voľného času, aby som mohla aspoň sem-tam písať, a očividne som poslúchala, lebo Ježiško zariadil. Verím, že ste sa tu tento rok mali bezo mňa dobre, keďže naše nové šikovné redaktorky sa o vás perfektne starali!

Predpokladám, že nikoho tu nebude zaujímať, čo som robila cez Vianočky ja, tak sa radšej poďme pozrieť na to, ako ich trávila kráľovská rodina. Tá ma totiž kopec noviniek. Meghan a Harry trávia 6 týždňovú dovolenku v Kanade, kde podľa infošiek Blind Gossipu buď plodia druhé dieťa, alebo ho už splodili a skrývajú sa, kým to budú môcť oznámiť. Na internet tiež unikla nekvalitná verzia ich vianočného priania a ľudia začali špekulovať, že je vytvorené vo fotošope. Janina Gavankar, ktorá ich odfotila, teda zverejnila oficiálnu verziu, ktorá už nevyzerá ako polepená v skicári.

Princ Philip strávil posledných pár dní v nemocnici, dôvod úplne nepoznáme, no rodine zakázal návštevy. To vo veku 98 rokov vyhodnocujem ako celkom riskantný krok, Philip má však očividne tuhý korienok a včera nemocnicu opustil po vlastných. Novinky majú aj Cambridgeovci, ktorí sa rozhodli prvý raz vziať na vianočnú omšu aj Georga a Charlotte – vraj už sú na to dosť starí, aby to zvládli. No neviem, neviem, či by sa mi úplne páčilo, keby na moje 6 a 4 ročné decká vrieskal dav a cudzí ľudia ich objímali. Nuž, to je daň za to, že raz budú sedieť na tróne. Ich vianočné prianie sa na internet dostalo tiež, no v tomto prípade nenasledovali žiadne špekulácie.

Kráľovná Betka sa včera tiež ukázala v kostole, no potom poobede sa aj prihovorila svojmu ľudu (a vlastne celému svetu) v každoročnom videu. Tento rok hovorila fakt pekne a odkaz celého videa bol v podstate ten, aby ľudia začali robiť malé kroky jeden k druhému a prestali sa hádať – čo v kontexte momentálnej politickej situácie v Británii (a vlastne asi všade) nie je vôbec blbý nápad. Príhovor nájdete na konci článku. Tak teda šťastné a kráľovské, pikoškári!

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk