Svadba a dieťa

pridal kiwi 26.12.2019 o 7:36


Všetko jedným vrzom.

Svadbu majú za sebou a dieťaťa sa čoskoro dočkajú Joshua JacksonJodie Turner-Smith (tak potvrdili blízke zdroje). Asi sa ešte chceli zmestiť do záverečného bilancovania roku 2019 tu na pikoškách. Seriál Dawsons Creek som nikdy nesledovala (som oboznámená len s plačúcim Dawsonom a vtipmi okolo neho), ale Joshua mi je sympatický. Čo sa týka Jodie, na niektorých fotkách sa mi zdá veľmi krásna, na niektorých trošku menej, každopádne tvár má zaujímavú. Títo dvaja pekní ľudia si spolu začali v novembri 2018, pričom stretli sa mesiac predtým na oslave narodenín Ushera. V auguste svoj vzťah potvrdili na Instagrame a pred mesiacom si odbili aj párovú premiéru na červenom koberci. Okrem toho to bola aj premiéra filmu Queen & Slim, v ktorom si zahrala Jodie.

Pred ňou tvoril Joshua pár s Diane Kruger, spolu boli 10 rokov a rozlúčili sa v lete 2016. Hodili sa mi k sebe, ale mnohých Diane prekvapila, keď si krátko po tomto rozchode začala s Normanom Reedusom. Teda vlastne nebolo to tak úplne po rozchode s Joshuom, to skôr rozchod prišiel kvôli Normanovi. Tvrdí Blind Gossip. Údajne Diane svojho dlhoročného partnera podviedla s Normanom, keď to Joshua zistil, nemohol tomu uveriť a potom nasledoval rozchod. V súčasnosti sú Diane a Norman stále spolu, vychovávajú dcéru a podľa mňa tvoria vizuálne pomerne nesúrodý pár. Normana som tuším nikde hrať nevidela, takže sa k jeho hereckému umeniu nevyjadrím…ale fyzicky sa mi teda absolútne nepáči. No čo už, otec môže byť dobrý. (*admin – my ho, ale určite poznáme z The Walking Dead ako Daryla Dixona, prípadne je aj hlavným hrdinom hry Death Stranding)

A otcom bude teda čoskoro aj Joshua, dieťa by sa mu malo narodiť na jar. Svadbu s Jodie vraj absolvoval prakticky hneď ako sa dozvedel o tehotenstve. Lebo to tak chceli, nie preto, že ho do toho Jodie tlačila. A sú veľmi šťastní. Tak posielame dvojnásobné gratulácie.

 

Jún, Jodie na Twitteri potvrdzuje, že chodí s Joshuom…No, chodí. Jodie skôr potvrdzuje domnienku stránky Bossip, že s ňou Joshua spáva. Inak Bossip znamená black gossip, ak by vás náhodou zaujímalo.

 

Augustová, podľa všetkého si Jodie a Joshua boli vyzdvihnúť marriage license, dokument potrebný k sobášu. Ten platí 90 dní, čiže aj by to sedelo

 

Jodie spieva ódy na svojho priateľa, lebo sa usmieva v spánku. Ja to tam síce až tak veľmi nevidím, ale proti gustu….Veď vraví sa predsa, že láska je slepá, nie?

 

Augustová instagramová

 

Premiéra na premiére

 

Šibnite očkom na ľavú ruku Jodie, má tam byť snubný prsteň. Len tá ručička tu vyzerá byť nešťastne krátka.

 

Manželia na letisku v Berlíne…už aj s bruchom

 

Tentokrát aj s vizuálnou pomôckou. Mimochodom, spomínam si na fotky, na ktorých sa Joshua na letisku bozkáva s jednou slečnou. Vtedy síce podľa časovej osi mal chodiť s Jodie, ale tá slečna na fotkách veru Jodie nie je. Tak snáď to budúci rodičia majú nejako vyriešené.

 

Joshua a Diane kedysi

 

Diane a jej súčasný amant

 

Bu!

 

Zdroje: buzzfeed.com, dailymail.co.uk, people.com, blindgossip.com

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk