Vianočné darčeky alá Hollywood!

pridal NoName 26.12.2019 o 9:12


Máme tu Vianoce, tak čo si povedať aké darčeky si dávajú celebrity.

Budem trošičku zlá a dám tu iba tie najšialenejšie darčeky medzi celebritkami aké som našla. Viem, že naše bankové kontá o toľkých cifrách môžu len snívať, ale tak nikdy nevieš. Motyka možno raz vystrelí…

 

Ben Affleck

Ešte v čase, keď Ben chodil s Jennifer Lopez tak jej raz na Vianoce daroval naozaj neobyčajný darček. Od srdca. Záchodovú dosku pokrytú drahými kameňmi. Údajne ju sám navrhol a zaplatil za ňu 105 tisíc dolárov. A dôvod? “Jennifer je moja princezná a zaslúži si iba to najlepšie – aj keď ide o toalety.” Och, ťažká to romantika toto.

 

David Beckham

David sa plesol poriadne po vrecku na Vianoce 2005. A to hlavne kvôli svojej manželke. Okrem 100-tisícovej kabelky, pol miliónového na mieru Rolls-Roycea, dostala Victoria aj rubínovo-diamantový náhrdelník v hodnote 2, 4 milióna dolárov od parížskeho dizajnéra Boucherona.

 

Mike Tyson

Mike Tyson na prvé Vianoce so svojou ženou Robin Givens minul astronomické 2 milióny dolárov. A aký darček jeho manželka dostala? Luxusnú vaňu! Dodávam, že to bolo koncom 80-tych rokov a ich manželstvo vydržalo necelý rok.

 

Angelina Jolie

Angelina raz dala Bradovi Pittovi krásny vianočný darček – vodopád v Kalifornii.

 

Tom Cruise

V čase, keď bol Tom ešte vzorným oteckom, minul na vianočné darčeky pre svoju dcéru Suri 130-tisíc dolárov. Suri totiž napísala Ježiškovi, že chce poníka, diamantové náušnice a dizajnérske šaty. V tom čase mala 5 rokov. Skromnosť nadovšetko.

 

Tori Spelling

Keď bola Tori dieťa, jej otec – slávny producent Aaron Spelling, chcel dať svojej dcére a jej bratovi biele Vianoce. Takže pred ich dom v Beverly Hills doviezol tony falošného snehu. Vraj ho to stálo celé dva milióny dolárov. V roku 2009 dala Tori s manželom ten istý darček svojim deťom.

 

Rihanna

Rihanna si raz na Vianoce našla pod stromčekom sochu od Jeffa Koonsa. Že vám to nič nehovorí? Podobné jeho kúsky sa pohybujú v cenovej hladine 5 miliónov dolárov.

 

Jennifer Hudson

V roku 2013 dala Jennifer ako vianočný darček svojmu asistentovi dom.

 

Kanye West

V roku 2013 podaroval Kanye svojej manželke Berkinku. A nie obyčajnú! Ale s maľbou od Georgea Condoa. Odhadovaná cena kabelky je 40 tisíc. Akože vážne, za toto?

 

Kim Kardashian

Na prvé Vianoce so Severankou darovala Kim manželovi a dcére podobné darčeky. Lamborghini v tej klasickej veľkosti a v miniatúrnej.

 

Katie Holmes

A dajme si ešte raz malú Suri. Jedné Vianoce dostala miniatúrny domček, v ktorom bola zavedená voda aj elektrina.

 

Zdroje: insidehook.com, marieclaire.com, theblast.com, shape.com, cheatsheet.com, people.com, dailymail.co.uk, hola.com, lifeandstylemag.com, pinterest.com, forbes.com, parade.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk