Potterovská nostalgia

pridal Pivonia 29.12.2019 o 22:52


Decká z Harryho Pottera si dali stretávku.

 

Už to rozhodne nie sú decká. A Draco Malfoy už rozhodne nie je fešácky hajzlík, ale ujko s úchylným fúzikom. Fotku, ktorá udrela na sentimentálnu nôtu všetkým potterofilom zverejnila na Instagrame Emma Watson. Pridal sa aj Tom Felton, ktorý vycapil na svoj účet takmer identický obrázok s rozmazanou Bonnie Wright. (lepší telefón by to chcelo, Draco!)

Určite ste si všimli, že na fotke chýbajú dvaja vcelku dôležití rokfortskí študenti. Daniel Radcliffe a Rupert Grint  sa na párty nezúčastnili. Dôvod ich neprítomnosti nie je jasný, môžeme iba hádať. Boli zaneprázdnení? Zomrela im prateta a museli ísť na pohreb? Postihol ich smrteľný soplík? Alebo ich jednoducho nikto nepozval?

Rupert Grint pred mesiacom poskytol rozhovor, v ktorom hovoril aj o tom, že Emma a Tom boli do seba počas nakrúcania potterovských filmov buchnutí. (ospravedlňujem sa za výraz, ktorý znie ako z Bravíčka. Neviete, či ho dnešné decká ešte používajú?) Bola to podľa neho iba „ihrisková romanca“, ale nejaké tie iskričky tam vždy boli. Média sa tohto jeho výroku chytili a bežali za Tomom po potvrdenie. Ten sa zachoval veľmi milo a diplomaticky, povedal o Emme, že je „neskutočne múdra a krásna mladá žena.“

Emma a Tom sú aj po rokoch kamaráti, celkom často sa stretávajú a obaja sú v partnerstve „sami so sebou“. (self-partnered) Pyšnou autorkou tohto výrazu je Emma Watson, ktorá bola už otrávená z toho, ako sa všetci čudovali, že si taká úspešná a pekná žena nedokáže nájsť stáleho partnera. Emma sa naštvala a povedala, že ona je self-partnered a je s týmto statusom spokojná. Tom sa k nej pridal a zahlásil, že je na tom rovnako.

 

Spolužiaci. Draco Malfoy (Tom Felton), Hermiona Granger (Emma Watson), Luna Lovegood (Evanna Lynch), Ginny Weasley (Bonnie Wright) a Neville Longbottom (Matthew Lewis)

 

18 rokov po Kameni mudrcov. Rozmazaná Bonnie, rozvášnený Tom a Emma pýtajúca sa, kedy to skončí.

 

Emma (29) a Tom (32) sú kamoši. Priateľstvo medzi mužom a ženou vraj existuje.

 

Táto fotka vzbudila v auguste tohto roku veľké emócie. Tom učí Emmu hrať na gitaru. Obidvaja sú v pyžamách. Znamená to, že medzi nimi bolo niečo viac? Mňa na tejto fotke najviac emočne zasiahli Tomove vlasy.

 

Ak vám napadlo, či Tom náhodou nie je teplý, nie je. Sedem rokov randil s istou Jade Gordon, v roku 2016 sa rozišli.

 

Aktuálne posledný Emmin bozkávač, jeho meno sa mi nepodarilo vypátrať. Ak teda aj medzi ňou a Tomom niečo bolo, už to skončilo. Bozkávačka s vlasáčom je z októbra.

 

Dajme si ešte malý throwback zvyšných troch hercov zo stretávky. Bonnie Wright (28) sa v momentálne venuje problematike znečisťovania planéty a najmä oceánov. Vo filmoch sa už takmer neobjavuje. Je slobodná a bezdetná.

 

Evanna Lynch (28) je vegetariánka a bojovníčka za práva zvierat, ako tínedžerka trpela anorexiou. Takisto slobodná a bezdetná.

 

Matthew Lewis (30) vyrástol do krásy, ja si ho pamätám ako fanatického bežca z Predtým, ako sa ťa spoznala. Lewis je ako jediný z partie v manželskom zväzku. Jeho vyvolenou je Angela Jones

 

A jeho throwback fotka.

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  etonline.com,  Instagram.com,  dunyanewsss.blogspot.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk