Kylie Jenner je trendy Matka Tereza

pridal NoName 31.12.2019 o 9:19


Musím sa priznať, že ma vždy pri mene Kardashian vážne napína. Keby som mala nakresliť, či opísať hlúposť, dlho by som nad tým nerozmýšľala.

Táto rodinka nie je len najväčšou hrozbou odpadu pre všetkých eko aktivistov, ale aj pre všetky násťročné dievčatá, ktoré chcú vyzerať ako ich kópie. Dobre, možno im krivdím, ale úprimne, komu neposkočilo srdiečko od strachu, keď zistil, že Kylie vážne čaká dieťa? Tak vidíte.. Avšak ako sa ukázalo, nie je až tak zlá matka. Práve asi mlieko mladej miliardárke udrelo pozitívne do hlavy a preto sa rozhodla pomôcť ľuďom v núdzi.

Sú Vianoce a treba robiť pekné skutky. To si povedala asi aj najmladšia členka ich sekty, teda klanu Kardashian – Jenner. Najznámejšia „modelka“ instagramu Kylie sa zúčastnila dražby, ktorú organizoval už nespevák Justin Bieber a jeho dvojnásobná manželka Hailey Bieber. Tam svojej dcérke Stormi vydražila zeleného plyšáka “len“ za 12-tisíc dolárov. Áno, tá suma je fakt prehrotená, ale svoju hodnotu právom spĺňa. Malý macík, ktorého štedrá mamička kúpila je zdobený množstvom vzácnych krištáľov. Peniaze za tento umelecký akt s názvom Beanie Baby majú v plnej výške výťažku pomôcť ľuďom v núdzi. Či to urobila pre dobrú vec, alebo len chcela svoju “Búrku” odfotiť na instagram s niečím jedinečným, neviem. Jediné čo viem je, že sa jej dcéra určite nehrá s blatom ako my v jej veku. Ach tá chudinka!
Inak ak chcete podobný model, môžete skúsiť šťastie na portáli Nordstrom. Tam sa predáva hračka vo fialovom trblietavom prevedení, ktorej názov je Princess Diana Beanie. Nebuďte retro a kupujte trendy hračky.

 

Poď moja, niečo ti kúpim, keď som ti, už dala také „super“ meno

 

Áááá, macko a ide nám k šatám. Len za 12tis. USD

 

Jóój, ešte aj na instagrame bude fajny.

 

Kylie si vie zo seba spraviť srandu a využiť aj meme, ktoré sa šírilo internetom nedávno

 

View this post on Instagram

Kylie performing Rise and Shine (@bryant)

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

A teraz trošku Bieberko ako sa tešil z predaja macka

 

 

Zdroje: etcanada.com,  metro.co.uk, twitter.com, instagram.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk