Svadby roka 2019

pridal Nikky 31.12.2019 o 17:05


Tááák ľudia a máme tu koncoročné zhrnutia. Rok sa chýli ku koncu a tak ma napadlo, že by bolo fajn zopakovať si celebritné udalosti za rok 2019. A keďže som optimista a verím na lásku, tak som sa rozhodla naservírovať vám celebritné svadby. Poďme sa spolu pozrieť na páry, ktoré sa rozhodli spečatiť spoločnú cestu životom… teda pokiaľ ich nerozdelia neprekonateľné rozdiely.

Herec Joshua Jackson  s dlhoročnou priateľkou Jodie Turner-Smith boli podozriví už dlhšie, a v novembri sa spolu objavili na červenom koberci a na prstoch im svietili TIE prstene, takže ich spokojne môžeme zaradiť do nášho rebríčka. Veľa šťastia a veľa farebných detičiek prajeme.

 

Vaša obľúbená herečka Jen Lawrence sa tento rok tiež vydala za majiteľa galérie Cooka Maroneyho.Vyzerajú spokojne, tak im to snáď vydrží.

 

Jeffrey Dean Morgan a Hilarie Burton si tento rok tiež povedali áno. Jeffrey je ten pán, ktorého si stále mýlime s Javierom Bardemom. Bola to komorná svadba, ktorú si užili spolu s deťmi.

 

Aj váš obľúbený slimák, pardón DJ, sa tento rok oženil. Svadba sa konala na púšti, a ženích mal okrem mladučkej nevesty na nohách aj slušivé kovbojské čižmičky na opätku.

 

Pamätáte si na seriál Čarodejnice zo začiatku milénia? Tú slušnú sestru Piper vydatú za anjela Lea hrala Holly Marie Combs a tento rok si zobrala svojho priateľa Mikea Ryana.  Pre Holly je to už tretia svadba a dokopy majú 4 deti z predchádzajúcich manželstiev.

 

Herec Miles Teller, ktorého môžete poznať z filmovej série Divergent si tento rok zobral túto krásnu modelku Keleigh Sperry. Pri takomto genetickom materiáli verím, že budú mať pekné deti.

 

Vydala sa aj Ellie Goulding, ktorej ste vyčítali škaredé šaty. Vzala si dlhoročného priateľa Caspara Jopling a a jej svadba bola plná kráľovských hostí.

 

Kráčajúca skala alias The Rock si tento rok vzal za ženu svoju dlhoročnú priateľku Lauren Hashian. Bola to malá, milá svadba na Havaji.

 

Bývalý Kate HudsonMatt Bellamy si tento rok vzal ako ináč, mladú modelku.

 

Svadba o ktorej som aj písala, sa konala na jachte. Vydávala sa Heidi Klum. Snáď jej to na tretíkrát vyjde.

 

Zabudnutá speváčka a porotkyňa v X Factore Leona Lewis si vzala v talianskom Toskánsku partnera Dennisa Jaucha.

 

Skoro som zabudla na našich mladučkých holúbkov Justinka Biebera a Hailey Bieber. Po dlhých naťahovačkách a utajovačkách si koncom septembra povedali svoje áno za prítomnosti mnohých celebrít. Hailey mi je celkom sypmatická, a tak uvidíme koľko toho vydrží s holofúzom Justinom.

 

Na nervy lezúci Kirk z Gilmoriek (aj keď by som povedala, že podľa vašich komentov vám najviac krv pila Rory) si vzal herečku Natashu Halevi. Svatbu poňali ako piknik a ľudia sedeli v parku na dekách. Dobrý nápad keď nemáte financie.

 

Jednou zo svadieb roka bola aj tá, kde si Sophie Turner a Joe Jonas povedali svoje áno. Nevesta bola krásna, no to sa už o ženíchovi povedať nedá. Brali sa v Las Vegas a Sophie si priala “tradičné, až kráľovsky pôsobiace šaty” od značky Louis Vuitton.

 

Herečka a dcéra Lennyho Kravitza Zoe si vzala herca Karla Gusmana v Paríži za prítomnosti ďalších celebritných kamošiek a slávnych rodičov.Vybrala si takéto na mňa lacno pôsobiace šaty, nuž ale nech si nosí čo chce.

 

Váš, na pikoškách (ne)obľúbený herec Chris Pratt  sa priženil do rodiny Arnolda Schwarzennegera. Zobral si jeho dcéru Katherine.

 

Ďalší pán na holenie, pardon ženenie bol tento rok Jude Law. Jude je podľa mňa dosť kurevník a tak uvidíme ako dlho mu to tentokrát vydrží. Herec si vzal psychologičku Phillipu Coan. Svedkom bol jeho najstarší syn.

 

Môj obľúbený sexi herec Idris Elba si vzal modelku Sabrinu Dhowre. Tak teda do tretice všetko dobré!

 

Tento rok sa ženil aj návrhár Marc Jacobs, v New Yorku si vzal dlhoročného priateľa Charlyho Defrancesca, ktorý to troška prehnal so samoopaľovákom.

 

Hviezda serial Glee Lea Michele je znovu šťastná a vzala si podnikateľa Zandyho Reicha.

 

 

Milý hobitko Ed Sheeran si vzal dlhoročnú priateľku  Cherry Seaborn, ktorú spoznal ešte na strednej škole a týmto nám je ešte sympatickejší.  Ceremonie sa údajne zúčastnili aj ich dve mačky. Oficiálne fotky zo svatby nemáme ale Ignácovi sa podarilo nafotiť tento svadobný stan.

 

Problémový ex Pamely Andreson, Tommy Lee si tento rok vzal “hviezdu sociálnych sietí” Brittany Furlan. Pre Tommyho je to už štvrté manželstvo, a my novej pani Lee želáme hlavne pevné nervy.

 

Svadbou roka (aj keď oficiálne sa vzali v decembri 2018) bola svadba ďalšieho brata Nicka Jonasa s indickou herečkou  Priyankou Chopra. Konala sa v Indii v bollywoodskom štýle.

 

Na vašu žiadosť pridávame aj svadbu youtuberov: PewDiePie (Felix Kjellberg) a Marzia Kjellberg. Tento pôvodom švédsky youtuber s cez 100 mil. odberateľov si zobral exyoutuberku po 8 rokoch vzťahu v Londýne. O rok teda možno bude v našom zhrnutí svadieb roka aj GoGoManTV a LucyPug, tí už to tiež spoločne ťahajú celkom dlho.    (*admin)

 

Zdroje: People.com,  Celebrity.nine.com.au,  Usmagazine.com, businessinsider.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk