Tetovanie na líčku

pridal kara 7.1.2020 o 6:00


Neveští nič dobré…

Keď som pred rokom písala o Amande Bynes, pevne som verila, že už má to najhoršie za sebou. Vyzerala dobre, hovorila k veci, mala plány do budúcnosti a ja som sa tešila, že sa jej podarilo vyhrabať z fakt nemalých psychických problémov. Nuž, vyzerá to tak, že som sa tešila predčasne. Posledný mesiac bol v živote Amandy celkom akčný, no nie v tom pozitívnom slova zmysle. V polovičke decembra sa začali internetom šíriť informácie o tom, že Amanda zas trocha spadla do drogových problémov a navyše sa aj vykašľala na školu, ktorú študovala niekoľko rokov.

Za všetky jej rozhodnutia sú stále zodpovední jej rodičia, čo sa jej vraj nepáči a chce to zmeniť (podobný prípad ako Britney). Amanda sa údajne rozhodla pre odvykačku, pretože do toho zas spadla kvôli stresu, no v polke decembra z odvykačky ušla, býva u rodičov, nepracuje a neštuduje. Toto všetko aspoň tvrdí The Blast, no vzhľadom na to, čo Amanda na svojom stále čerstvom Instagramovom účte zdieľa, mám pocit, že nebudú ďaleko od pravdy. Jej posledný príspevok je fotka, na ktorej má na líci srdiečko. Daily Mail tvrdí, že ide o tetovanie, no ja stále trocha dúfam, že ju len niekto pokreslil perom. Pretože ak nie, je na tom asi horšie, než sa doteraz mohlo zdať.

bejvávalo a hádam už nikdy nebude







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk