Cameron Diaz a Benji Madden sa stali rodičmi!

pridal NoName 9.1.2020 o 18:47


Narodila sa im dcéra.

Tak týchto dvoch sme tu už dlho nemali a takouto krásnou správou nás prekvapia hneď na začiatku roka. Ešte v piatok (03.01.2020) oznámila Cameron šťastnú novinu cez Instagram a aj keď malú zrejme tak skoro neuvidíme na žiadnej fotografii, prezradila aspoň meno dcéry – Raddix Madden. Netuším kam na tie mená chodia, no originálna sa jej musí nechať.

Cameron v auguste oslávi 48 rokov a ako iste viete je to jej prvé dieťa. 5. januára oslávili s Benjim 5 rokov manželstva a vyzerá to, že im to spolu ladí, keďže Cameron svojho manžela vychvaľuje asi v každom rozhovore, na ktorý som natrafila. Cameron má už pár rokov menší oddych od herectva a teraz je už jasné, že ju ešte pár rokov zrejme neuvidíme.

Ešte dodám, že v príspevku z Instagramu Cameron uvádza, že nebudú zverejňovať žiadne fotografie či ďalšie detaily o dcére. A hoci ju náš Ignác nikde nezastihol s bruškom, tak sa zdá, že sa jej podarilo tehotenstvo pred nami utajiť.

 

„Šťastný nový rok od Maddenovcov!“ Týmto postom oznámili príchod dcéry.

 

Sympatický pár, nie?

 

Kto si pamätá film Svadba môjho najlepšieho priateľa? Minulý rok si dali herci stretko po viac než 20 rokoch.

 

Rok 1994, absolútne neznáma herečka a jedna z najznámejších komédií – Maska.

 

Podobne ako film Maska aj film „Niečo na tej Mary je“ si veľa ľudí vybaví pri mene Cameron Diaz. Vedeli ste, že na rozdiel od filmu v skutočnosti Cameron pár rokov chodila s Mattom Dillonom? Teda s tým falošným architektom, ktorý sa snažil ukradnúť Mary Benovi Stillerovi.

 

Zdroje: people.com, pressreels.com, cnn.com, instagram.com, newsweek.com, pinterest.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk