Justin Bieber nefetuje

pridal Pivonia 11.1.2020 o 19:14


Je len hrozne chorý.

 

S celebritnými chorobami sa nám v poslednom čase roztrhlo vrece. Tentokrát je tým trpiacim Justin Bieber, ktorý sa rozhodol o svojich chorobách natočiť 10-dielnu sériu videí, ktorú 27. januára zverejní na youtube…..

Na toho vyhlásenie 3 bodky nestačia. Dala som ich tam 5, aby ste to precítili.

Áno, chápem, človek sa rád posťažuje aj srdiečko si vyleje, aj si poplače nad svojich chradnúcim organizmom. Ale natočiť o chorobe 10 dielov? To o čom tam bude hovoriť? O tom, akú konzistenciu má jeho stolica? O tom, že ho v januári minulý rok svrbel malý Justin?

Aby som bola spravodlivá, zdá sa, že Justin má fakt problémy. Celý minulý rok sa utápal v depresiách a lekári napokon prišli na to, že má mononukleózu a boreliózu. Mononukleóza je prezývaná aj chorobou z bozkávania, pretože sa prenáša pri užšom telesnom kontakte. Často ju dostanú puberťáci ale aj ľudia s oslabeným organizmom. Boreliózu asi predstavovať nemusím. Na Justinovej krvi si pravdepodobne pochutnal nejaký úbohý kliešť. Keby tušil, aké zveriny má Justin v krvi, určite by si ten prícuc rozmyslel.

Justin vyzeral posledné mesiace fakt zle. Aj náš Ignác si už o neho robil starosti. Celú tvár mal pokrytú pupákmi a oči mal podliate krvou ako posledný feťák. Väčšina ľudí logicky usúdila, že Justin fetuje prvú ligu, najmä keď už dávnejšie priznal, že počas búrlivých rokov svojej mladosti frčal na ťažkých drogách.

Justin je teraz na seba hrozne pyšný a máva potvrdenkou od lekára, že za jeho výzorom nie je péčko, ale borelióza. Na svojom Instagrame napísal, že choroby ovplyvnili jeho pokožku, funkciu mozgu, obrali ho o energiu a zdravie. Justin to však tým boreliozám a mononukleózam nedaruje. Porazí ich a vráti sa späť lepší ako kedykoľvek predtým.

Boh nás ochraňuj.

 

 

že

 

niekto

 

 

boreliózu

 

neznamená,

 

že

 

 

nefetuje.

 

Zdroje: dailymail.co.uk, instagram

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk