Sussexit

pridal kara 11.1.2020 o 21:35


Meghan a Harry vám mávajú na rozlúčku.

Ako som vás cez vianočné sviatky informovala, Meghan a Harry trávili posledné týždne minulého roka v Kanade. Detaily ich dovolenkovania nepoznáme, no zrejme im tam bolo dobre, keďže začiatkom tohto pracovného týždňa sa začali šíriť od reportérov spriatelených s Williamom informácie o tom, že Sussexovci uvažujú o presťahovaní do Kanady. V stredu mali po dovolenke prvé oficiálne stretnutie, a to v Canada House, čo by tieto reči len potvrdzovalo. Rozhodli sa teda, že nie je na čo čakať, a na ich oficiálnom Instagrame zverejnili vyhlásenie o tom, že sa vzdávajú svojich seniorných rolí v kráľovskej rodine.

„Po mnohých mesiacoch interných debát sme sa rozhodli tento rok pre zmenu a začneme si budovať progresívnu novú rolu v tejto inštitúcii. Plánujeme sa vzdať svojich seniorných rolí v kráľovskej rodine a pracovať na tom, aby sme boli finančne nezávislí, no naďalej budeme podporovať Jej veličenstvo. Vďaka vašej podpore, najmä počas posledných pár rokov, sa cítime na takúto zmenu pripravení. Plánujeme rozvrhnúť svoj čas medzi Veľkou Britániou a severnou Amerikou a budeme pokračovať vo vykonávaní svojich povinností v mene kráľovnej, Spoločenstva národov a charít, pre ktoré sme patrónmi. Táto geografická rovnováha nám umožní vychovávať nášho syna tak, aby ocenil tradície kráľovskej rodiny, do ktorej sa narodil, no zároveň to našej rodine dá dostatok priestoru, aby sme sa mohli sústrediť na nasledujúcu kapitolu našich životov, ktorá zahŕňa aj založenie charitatívnych organizácií. Tešíme sa na to, keď vás v blízkej budúcnosti oboznámime so všetkými detailami tejto zmeny, na ktorých momentálne pracujeme s Jej veličenstvom kráľovnou, princom Charlesom a Vojvodom z Cambridgu a ostatnými dôležitými členmi rodiny. Dovtedy, prosím, príjmite naše najúprimnejšie vyjadrenie vďaky za vašu podporu.“

Vybuchli hlavy, vybuchli internety, vybuchlo všetko. Samozrejme, zas za všetko môže Meghan. V tomto prípade som zrejme v menšine, no podľa mňa sa Harry nikdy netajil tým, že by si svoj život najradšej žil v súkromí a že nenávidí paparazzov a médiá, takže sa vôbec nečudujem, že to dospelo k tomuto kroku. William a Kate už majú dosť detí na to, aby sa títo dvaja mohla trochu stiahnuť a žiť normálny život. Alebo aspoň trocha normálny. Harry dokonca ešte pred svadbou žiadal médiá otvorene o to, aby prestali s tým, čo robia, pretože už jednu ženu svojho života kvôli tomu umrieť videl, takže skrátka asi pretiekol pohár trpezlivosti. V praxi to znamená, že im naďalej ostávajú tituly, naďalej budú chodiť na stretnutia v mene kráľovskej rodiny, akurát menej, budú si na seba sami zarábať, takže sťažujúci sa daňoví poplatníci si môžu vydýchnuť, a budú si môcť sami vybrať, v akých oblastiach sa chcú charitatívne angažovať. Netvárme sa teraz, že britská kráľovská rodina je plná neviniatok (ehmm, áno, o tebe hovorím, peďo Andrew, a aj o tebe, Betka, ktorá svojho nechutného syna stále skrývaš za svoju sukňu). Pomleli do klobás už nejedného človeka, ktorý im nevyhovoval (odporúčam napríklad dokumentárny seriál Windsors na Netflixe), a nie každý musí mať žalúdok na to, že má v rodine takéto pomery. Ja im to prajem, nech už je Meg akákoľvek (najmä ju vôbec nepoznáme, že hej), z Harryho netreba robiť nesvojprávneho, vybral si ju za manželku a keďže synovi nedali titul, asi nad týmto krokom rozmýšľali od samého začiatku. Toľko moje postrehy k tejto situácii, áno, BG sledujem, v tejto téme im neverím, a ak aj vy áno, je to v poriadku a skúsme diskutovať bez osočovania sa, veď sme tu na to, aby sme si kopli do celebrít, nie do seba navzájom. Pác a pusu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk