Lil Wayne a jeho starterpack

pridal Vesna 13.1.2020 o 22:03


Čo všetko sa dá nájsť v lietadle rappera?

V decembri som písala článok o Sharon Osbourne, ktorá sa radostne tešila zo siahodlhého zoznamu plastických operácií. Počnúc viečkami a končiac vagínou. Spomenula som si na to, pretože jej plastické operácie zrejme robia radosť. Tešila sa, že si svoje telo, svoj chrám, dala vylepšiť a pravdepodobne v tejto bohumilej činnosti mieni pokračovať. Taký Lil Wayne, si tiež svoje telo dáva pravidelne vylepšovať, nie síce plastikami, ale tetovaniami. Tie určite vyžadujú pravidelnú údržbu, aby vyzerali dobre. Džízs, vyzerajú hrozne aj tak. Veď sa naňho pozrite.

Okrem tetovaní, svojmu telu sem-tam rád dopraje nejaké tie omamné látky. Ja som celý život čistá, drogy ma nelákajú. Nuž, ale keby si pri mne niekto nejakého toho jointa odpálil, bolo by mi to úplne šumafuk. Keby bol Lil môj kamarát, to už by som asi nepredýchala. Ja som si myslela, že existujú aj nejaké hranice, ktoré by človek nemal prekračovať, pokiaľ neplánuje balansovať na hranici smrti. Ono je ale asi možné, tie hranice akosi posúvať. Ešte minulý mesiac, si rapper naložil lietadlo, opustil Kaliforniu a namieril si to priamo do Miami. Čo však čert nechcel, po prílete mu bolo oznámené, že na základe anonymného tipu, sa bude musieť on a priestory lietadla podrobiť prehliadke. A čo teda našli? Kokaín, marihuanu, heroín, extázu, analgetiká a silný sirup proti kašľu, ktorý sa predáva len na lekársky predpis. Kodeínový sirup je v US známa prísada do omamného drinku. Sprite + sirup  = sizzurp. Letí to najmä v black komunite. S drogami idú ruka v ruke aj zbrane,   tie však na kusy nerátali.  Našiel sa len zlatý revolver Remington a k nemu náboje. Pretože bežne sa ju chystáš použiť, že? Všetky nájdené substancie v pomere konských dávok, Lil zrejme potrebuje k tomu, aby vedel vôbec fungovať. Pri vypočúvaní policajti skonštatovali, že bol pod vplyvom neznámej látky (rozumej pod vplyvom všetkého). Momentálne, sa ako správny slušný občan, teší dobrému zdraviu na slobode, čo ma privádza k otázke, prečo? Je vôbec normálne so sebou ťahať pol tony fetu, zbraň a nebyť zatknutý? Oh, nie pán policajt, ten herák a koks patrí pilotovi. Zbraň som dostal k happy mealu. Čo myslíte, nepreháňajú to tam už trochu?

 

 

Fešák, určite žije zdravým životným štýlom.

 

Starší mugshot. Zodpovedný otec 4 detí.

 

Prekvapuje ma, že Lil Wayne má len 37 rokov a už má 20-ročnú dcéru. Okrem nej má ešte 3 synov. Každé dieťa má s inou ženou. Na obrázku dcéra Reginae.

 

10-ročný syn Dwayne Michael Carter.

 

10-ročný Cameron Lenox Carter.

 

9-ročný Neal Carter vpravo.

 

A ako už tradične, pridáme si tu aj nejakú tvorbu. Celkom počúvateľná kolaborácia s Brunom Marsom.

 

Zdroje:  dailymail.co.uk,  instagram.com,  youtube.com,  tuko.co.ke

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk