Veľký spevácky throwback vracia úder

pridal Pivonia 14.1.2020 o 10:17


Máme tu druhú desiatku speváckych dív, ktoré už tak trochu ohlodal zub času.

 

V súvislosti s druhým dielom tohto nostalgického cyklu mi napadá niekoľko závažných otázok.

1. Prídu aj tento článok komentovať svedkovia Marcinkovi? (Rozbehli sa nám aj v článku o Megan a Harrym.)

2. Kde sa flákajú svedkovia Kunisovi? Dlho sa neozvali.

3. Prihlášky do spolku svedkov Hardyových dostanete na vrátnici. Vyplňte paličkovým písmom.

Inak, hlásim, že speváčok je stále dosť a bude aj tretí diel. V komentároch mi pokojne napíšte, kto vám tu ešte chýba, určite som na nejakú dámu zabudla. Speváčky z prvého dielu si môžete pripomenúť TU.

 

1. Poďme na to. Kto je táto kočka?

 

Áno, je to balónová Nena. Nemecká speváčka je už štvornásobnou starou mamou. Narodila sa v roku 1960 a na svoj vek vyzerá veľmi použiteľne.

Speváčka Nena

 

 

 

2. Čo toto?

 

V tejto panej by som rozhodne nespoznala éterickú Kate Bush. Čo vy? Dali ste to? Kate Bush sa preslávila tou najpiskľavejšou piesňou 70. rokov, Wuthering Heights. Momentálne má táto britská speváčka 61 rokov.

Éterická Kate Bush

 

 

 

3. Toto asi pre vás nebude žiadny problém

 

Kanadská speváčka Alanis Morissete v auguste porodila svoje tretie dieťa. Dala mu meno Winter a v temných vodách internetu sa dajú nájsť fotky ako ho dojčí.  Alanis má 45 rokov a stále aktívne koncertuje a tvorí.

Speváčka Alanis Morissete má už tretie dieťa

 

 

 

4. Kto je toto?

 

Máme tu ďalšie členku kategórie „nestarnúce latino mrchy“. Po Thalii sa môžete pokochať aj Nataliou Oreiro. Natalia má 42 rokov, už nehráva v telenovelách, presedlala na filmy. Angažuje sa aj v rôznych charitatívnych organizáciach. Stala sa ambasádorkou UNICEFU a takisto spolupracuje s Greenpeacom.

Latino mrcha Natalia Oreiro

 

 

 

5. Kto je táto pani?

 

Spoznali by ste v nej Sabrinu, ktorej pri bazéne stále padali neposlušné plavky? Talianska zvodkyňa Sabrina Salerno má dnes 51 rokov. Inak, neviem prečo sa tu rozčuľujeme nad dnešnými obnaženými hviezdičkami, Sabrina už v roku 1987 ukázala omnoho viac. Prikladám aj záznam z jej koncertu.

 A máme tu speváčku Sabrinu Salerno so skladbou Boys, Boys, Boys

 

 

 

 

6. A táto teta?

 

Spoznali ste Nelly Furtado? Ak by ste aj nespoznali priamo ju, jej hlas je nezameniteľný. Nelly je Kanaďanka s portugalskými koreňmi, narodila sa v roku 1978. Jej posledný album je z roku 2017, ja ju ale už veľmi neregistrujem.

Ktorú pesničku od Nelly Furtado ste mali najradšej?

 

 

 

7. Kto jej toto?

 

Toto je už ozaj babička. Debbie Harry zo skupiny Blondie sa narodila v roku 1945 na Floride. Tento rok oslávila už 74. narodeniny. Za mladi bola Debbie neskutočne krásna a ani v pokročilom veku ju šarm neopustil. Kedysi dávno randila s gitaristom Chrisom Steinom z kapely, Debbie priznala, že v tých časoch fičali vo veľkom na drogách. Momentálne žije Debbie so svojimi štyrmi psami v New Jersey.

Debbie Harry zo skupiny Blondie bola aj vo vysokom veku sexica.

 

 

 

8. Viete?

 

Spoznali ste v tejto pani zvodnú Ruslanu? Tvár sa zaguľatila, ale vlasiská ostali. Ukrajinská speváčka Ruslana má 46 rokov. Veľmi intenzívne sa venuje politike a bola jednou z najvýznamnejších tvári protestov na Ukrajine v roku 2013, ktoré žiadali prijatie Ukrajiny do Európskej Únie.

Divoška Ruslana

 

 

9. Toto bude možno trošku náročnejšie.

 

Výrazná sánka vám možno prezradila, že ďalšou dámou je americká speváčka Meredirth Brooks. Meredith je speváčkou jedného hitu, ale zato takého, že sa bez problémov prebojovala do môjho rebríčka. Bitch je aj po rokoch moja veľká srdcovka. Meredith je ročník 1958, Bitch pochádza z roku 1998. Posledný album, ktorý Meredith naspievala je z roku 2007 a je to album pre deti. Škoda.

Jednohitová Meredirth Brooks

 

 

 

10. Posledná dnešná pani, po nej nás čaká už len bonus.

 

Samantha Fox sa snaží bojovať proti starnutiu, ale pomaly sa jej prestáva dariť. Narodila sa v roku 1966, ale podľa fotky vo flitrovaných kraťasoch by som jej hádala omnoho viac. Britská speváčka Samantha Fox začala svoju kariéru tým, že sa vyzliekla. 3 roky sa objavovala v denníku The Sun a stala sa najobľúbenejším „dievčaťom dňa“ osemdesiatych rokov. Momentálne randí s istou Lindou Olsen, keďže jej životná láska Myra Stratton umrela v roku 2015 na rakovinu.

Samantha Fox a jej večný boj so starnutím

 

 

 

11. Bonus, v ktorom sa spojili dve najväčšie sexice osemdesiatych rokov. Samantha Fox a Sabrina. Tento klenot vznikol v roku 2010 a je to cover verzia hitu Call Me od Blondie.

 

 

Zdroje: wikipedia.org, youtube.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk