Prvá pikoška o Britney Spears

pridal Vesna 15.1.2020 o 22:50


 

V tomto roku.

Britney je na Pikoškách starý inventár, nesmie chýbať počas prvých dní nového roka. Vianočnú náladu, ozdoby a osvetlenie zrejme už zavesila na klinček a rozhodla sa fanúšikov potešiť pohľadom na svoje vyšportované telo. Teraz bez irónie. Má ho dobré, ale jej postavu by som nechcela. Zdá sa mi, že nemá pás a akosi ostala v dobe bedrových riflí. Celkovo jej to deformuje postavu. Aj tu hľa nižšie na fotkách má tie bikinové plavky strašne nízko a opticky jej to skracuje nohy. Toľko k úvahe o jej postave. Obdivuhodný je ale jej elán k telesným aktivitám. Jóga je super cvičenie, zaťaží celý pohybový aparát, zlepší držanie tela a aj vaša myseľ sa dostane do pohody. Duševnej rovnováhy sa určite snaží dosiahnuť už dlhšiu dobu a ja jej to úprimne prajem. Dokonca sa snaží získať svojprávnosť. Už je myslím na to celkom vhodná doba, keďže od jej drobného psychického „prúšvihu“ ubehlo neuveriteľných 13 rokov. Rok po tom, bola pozbavená svojprávnosti a všetok majetok a financie dostal do správy jej 67 ročný otec, Jamie Spears. Všetky kroky tak musí ocinkovo dievčatko vopred prekonzultovať s otcom, a ten jej v podstate môže svojim rozhodovaním pekne zavariť. Každopádne asi im to klapalo, nevšimla som si, že by sa sťažovala. Stratiť svojprávnosť je ľahké, ale získať ju naspäť? S takým makeupom? Ale nie, srandujem, musela som si rypnúť. Len mi prišli na um tie pandie oči, s ktorými by smutne pozerala na sudcu.

Poďme späť k jóge. Dávam do pozornosti tie krkolomné polohy. Predsa len, Britney má 38 rokov a v posteli jej zahrieva fleka len 26 ročný iránsky zajdo Sam Asghari. Plus mínus 10 rokov nie je taký rozdiel, ale keď chceš zajaca v posteli mať, musíš telo na instagramových fotkách ohýbať!

 

Joga tutoriál

 

 

 

 

Toto keby dám, tak sa mi zarazí ruka do zeme až po lakeť a museli by ma vykopávať záhradníci. Alebo by ma musela vyvrhnúť matka zem.

 

 

Pán sudca, prosím, priklepnite mi svojprávnosť.

 

Tu vyzerá ako po ťažkom mejdane. Vľavo synovia Sean a Jayden.

 

S frajerom Samom Asgharim.

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk