Stará láska nehrdzavie a Brad chce druhú šancu!

pridal NoName 20.1.2020 o 22:09


Ach ten neverník…

Tak ako každý rok, aj tentoraz sa odovzdávania cien Screen Actors Guild Awards zúčastnila honosná špička nadľudí, teda celebrít. Nesmel tam chýbať ani milovník alkoholu Brad Pitt a #ÚplneNaturálnaVôbecNieUmeloUdržiavaná Jennifer Aniston. A vyzerá to tak, že dvojica známe porekadlo o rieke vôbec nepozná. Skôr naopak…

Pittniston, či Bradiston, alebo ako len chceš je konečne späť! Dobre, tak teda asi nie je, ale mohli by byť, nie? Ja by som to/ho aspoň teda opäť prijala. Aj keď Brad by musel začať fungovať podľa iných pravidiel! Ale čo ho po mne, keď tam má bývalku! Aspoň ten zmätený ale krásny herec vie, do čoho ide…

Vždy keď sa tento exmanželský pár objaví čo i len 10 metrov od seba, média, ale i ľudia ich okamžite začínajú dávať dokopy. Tobôž teraz, keď im už vnútorne mŕtva Angelika nestojí v ceste. A to, že si dvojica veľmi dobre rozumie je na pohľad jasné. Bývalí manželia nemajú problém si vyjsť na kávu, či sa rozprávať bez toho, aby si niečo vyčítali, či sa nenávideli (Aj keď by na takéto správanie mala Jeniffer po “romániku“ s Jolie jednoznačne právo!). Avšak v uplynulú noc tento krásny vzťah medzi sebou potvrdili v kalifornskom Los Angeles, kde sa konal 26. ročník odovzdávania cien. Okrem toho, že sa na pódiu vystriedali a získali prestížnu cenu, dvojica sa stretla aj v zákulisí. Práve tam vznikli fotky hercov, z ktorých ich fanúšikovia jasajú. Na nich sa bývalý manželský pár obdarováva nežným objatím, pričom padli aj dotyky rúk, či úprimné úsmevy. Nadšenci tohto prominentného páru sa okamžite začali tešiť a dúfajú, že Brad dostane od Jennifer druhú šancu. A ak je to tak, snáď už túto nepokazí. Že je z nej úplne paf dokázal aj počas ďakovnej reči, keď z nej nevedel spustiť oči. Vtedy vzniklo aj toto milé video.

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Časová os vzťahu Jennifer Aniston a Brada Pitta

  • spoznali sa v roku 1998
  • vzali sa v roku 2000

  • rozviedli sa v roku 2005
  • Brad potom žil 9 rokov ako druh s Angelinou Jolie, s ktorou sa vzali až v 2014

 

Ako to teda medzi nimi vyzeralo na SAG Awards?

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

YOU GUYS– JEN AND BRAD… IT HAPPENED!! ?? (??: Getty)

Príspevok, ktorý zdieľa Entertainment Tonight (@entertainmenttonight),

Vidíte to tam?

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Brad Pitt watching Jennifer Aniston accept her award for Outstanding Female in a Drama Series is everything we needed to see at the #SAGAwards ??

Príspevok, ktorý zdieľa Entertainment Tonight (@entertainmenttonight),

 

Čo by na to povedal Ross?

 

Zaspomínajme si na nich pri ich starých fotkách

 

 

 

Zdroje: Instagram.com, cnn.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk