Anička dušička…teda Ana de Armas

pridal kiwi 24.1.2020 o 18:07


Chceli ste ju, máte ju mať.

Nedalo sa nevšimnúť si, ako sa vám táto slečna zapáčila a keďže teda vraj krásou prekonáva mnohé (údajne dokonca aj Gabiku Marcinkovú, ako tu niektorí tvrdia), poďme sa Aničke pozrieť na zúbok.

Ana má 31 rokov, narodila sa na Kube, vyrástla v Havane a pokiaľ nie ste fanúšikmi španielskych filmov, ešte stále ju môžete považovať za novú tvár vo filmovom priemysle. V osemnástich sa totiž odsťahovala do Madridu, kde v roku 2006 začala hrať vo filmoch, neskôr k nim pribudlo aj pár seriálov. Až v roku 2014 nasledoval presun zo Španielska do Los Angeles a hneď o rok na to prvá úloha v americkom filme. Dosť úspech, hlavne ak uvážime, že na začiatku Ana takmer vôbec nehovorila po anglicky. Okrem toho začínala v podstate od nuly – v Španielsku mala sľubne rozbehnutú kariéru, ale, ako povedala, v Hollywoode bola opäť raz nikto. Ako nikto sa zapísala do intenzívnych jazykových kurzov a už po dvoch mesiacoch vraj bola schopná absolvovať konkurzy v angličtine. Z jedného úspešného konkurzu sa potom stal spomínaný Anin prvý americký film. V Knock Knock si s ňou zahral Keanu Reeves, čo je celkom pekný začiatok kariéry v Hollywoode. Keanu a Ana sa potom ešte stretli vo filme Exposed a ďalej ste Anu mohli vidieť napríklad vo War Dogs ako manželku Milesa Tellera, v pokračovaní filmu Blade Runner (teda vo filme Blade Runner 2049) a momentálne sa na ňu môžete ísť mrknúť aj do kina, hrá vo filme Knives Out (Na nože). Nič mi neprezrádzajte, ešte som to nevidela, ale zajtra na to už naozaj idem!

A potom sa môžem rovno chystať na ďalšie Anine filmy. Niektorí už viete, že si slečna de Armas zahrá Bond girl v najnovšej bondovke No Time to Die. Vraj za všetky slová, ktoré vyjdú Ane z úst, je zodpovedná Phoebe Waller-Bridge, ktorá napísala Anine scény, tak si myslím, že sa máme na čo tešiť. Sama Ana sa potešila tiež. Hlavne keď sa dozvedela, že jej verzia Bond girl nemá byť stereotypne dokonalý sexsymbol, ale skôr trošku šialená a chaotická žena. Napriek tomu si ten sexsymbol zahrá. Nie v Bondovi, ale vo filme Blonde, kde stvárni Marilyn Monroe (čiže ani tu sa asi nevyhne tej miernej šialenosti a chaosu). Na tom som zvedavá, nielen kvôli obsadeniu Any ako Marilyn, ale aj preto, že vo filme sa ukáže tiež Adrien Brody ako dramatik Arthur Miller, herečkin tretí manžel. Ak vám Adrien veľmi nevonia, možno sa vám viac zapáči Bobby Cannavale ako druhý muž Marilynho života, Joe DiMaggio. Aby sme sa vrátili späť k Ane, Marilynin prízvuk vraj trénovala celý rok, výsledok ma dosť zaujíma.

Tento rok ešte Anu uvidíme vo filmoch Sergio (o skutočnom príbehu diplomata, ktorý zahynul pri teroristickom útoku v Iraku v roku 2003), kriminálke The Night Clerk a psychologickej dráme Deep Water (na motívy knihy Patricie Highsmith, ktorej dielo Cudzinci vo vlaku sfilmoval sám pán Hitchcock). Mňa najviac zaujal posledný film, v ktorom si Aninho manžela zahrá Ben Affleck, ale počkať si naňho budem musieť až do novembra.

Čakať ale evidentne netreba s pochvalou herečky, kritici na Anin výkon v Knives Out spievali ódy (toto som si ešte o filme zvládla prečítať, ale viac už googliť nebudem), bola nominovaná na Zlatý glóbus a predpovedajú jej veľa úspechov do budúcnosti. A čo by ešte chcela dosiahnuť samotná herečka? V prvom rade by rada vymenila LA za New York a sem-tam si odskočila aj do Havany. No a keďže Bond girl si už môže odfajknúť, teraz by pre zmenu chcela byť Almodóvar girl. Zahrať si vo filme Pedra Almodóvara by bolo pre ňu splnením sna, pretože tohto režiséra považuje za skutočnú legendu. Tak držme Ane palce, aby sa jej tento spln senil.

 

UPDATE: Najnovšie sa o Ane nehovorí len ako o možnej frajerke Bena Afflecka, ale aj o možnej frajerke Bradleyho Coopera. Prečo? Lebo na slávnostnom celebritnom obede, ktorý prebehol krátko pred Golden Globes, tých dvoch videli stáť vedľa seba v družnej debate. Tak sa môžete vyjadriť, ku komu sa podľa vás hodí viac. Prípadne, či je vhodnou osobou na Bradleyho ďalšiu zmluvu.

 

Roky 2006 až 2014, Ana vo filmoch a seriáloch španielskej produkcie

 

 

 

 

 

Medzi rokmi 2011 a 2013 bol Aniným manželom španielsky herecký kolega Marc Clotet. Po dvoch rokoch manželstva to zabalili a dnes niektorí špekulujú, že Ana tvorí pár s Benom Affleckom.

 

2015, Ana a Keanu…a tá druhá slečna je Lorenza Izzo

 

Ešte nejaké z premiéry filmu Knock Knock

 

 

2016, Ana si zahrala s Robertom de Nirom a Edgarom Ramírezom zahrala vo filme Hands of Stone. Okrem toho vraj s Edgarom aj chodila, ale k oficiálnemu potvrdeniu toho vzťahu som sa nedopátrala. Tak tu máte aspoň ich fotku z filmu.

 

S filmovým manželom Milesom Tellerom

 

Aj s Goslingom si zahrala

 

Knives Out

 

V úlohe (vraj) netradičnej Bond girl Palomy. Ana povedala, že jej nevadí hrať priateľku alebo manželku, keď môže byť silná a zaujímavá. Ak jej také niečo rola neumožňuje, potom je to nuda. Tak uvidíme, aká zaujímavá bude Paloma.

 

Ako Marilyn pri natáčaní Blonde. Možno si spomínate, že existuje pomerne nový film o Marilyn, kde si ju zahrala Michelle Williams. Ten film bol ale viac-menej skutočný príbeh, Anin vznikol podľa románu Joyce Carol Oates, ktorý sa ako biografia netvári.

 

 

Tohtoročné Golden Globes. Mimochodom, už sa vie, že tie ďalšie budú moderovať znova Tina Fey a Amy Poehler, to však neznamená, že Ricky sa už nikdy nevráti!

 

 

Dajme si ešte pár fotiek z červených kobercov. Ana vystriedala na hlave dosť strihov a farieb, tak môžete písať, ktorý účes sa vám páči najviac

 

2008

 

2009

 

2011

 

2012

 

2014, tu mi pripomína Miley Cyrus a teraz túto podobu nie som schopná nevidieť

 

 

2015

 

2016

 

 

2017

 

 

 

2019

 

 

 

Na záver zábery z novembrového fotenia pre magazín C

 

 

 

 

 

Zdroje: magazinec.com, latimes.com,  imdb.com, wikipedia.org

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk