Varenie s Paris Hilton

pridal Nikky 25.1.2020 o 8:34


Varovanie! Toto nie je paródia, aj keď by mohla byť.

Paris tu už dlho nebola a tak som si povedala, že vám spríjemním víkend. Milá Paris už nevie čo od dobroty a tak okrem podnikania s kadejakými chujovinami, DJ-ovania (pustí si pesničku z kompu niekde na Ibize a skáče do rytmu), má aj vlastný youtube kanál. Dnes je to moderné a má ho aj Madonna, a tak sa aj Paris rozhodla trápiť ľudí svojimi primitívnymi videami. Ešteže internet je dobrovoľná vec. Ak niekto nevie ako sa pripravujú lasagne, tak Paris vám to s radosťou ukáže. Ja som sa za vás obetovala a pozrela si celé video, kde Paris svojim sexi hláskom ako mačka v ruji vysvetľuje, ako sa pripravuje toto mňam jedlo. Snáď sa lasagne po tomto nikomu nezhnusia. Paris pôsobí, že sa v tej kuchyni vyskytla úplne náhodou a nevie ani nájsť správnu panvicu. Dlhé umelé vlasiská plantajúce po celej kuchyni a kožené rukavičky ani nekomentujem. Paris ako vždy pôsobí ako retard. Kde sú tie staré dobré časy keď spolu s bláznivou Britney a s čivavami v klínoch brázdili ulice LA…

No nič, vyzdvihnem pár momentov, nech vás navnadím na videjko, aké tu ešte nebolo ??

Najvtipnejšia časť je, keď sa Paris dostane k mäsu. Soľ rozdrbe úplne mimo panvice za pokriku „oh nooo“ a potom to úbohé hovädzie pučí pučidlom na zemiakovú kašu (btw, jazykovedci, je slovo pučidlo správne, lol toto nikdy neviem). Nie som bohvieaký kuchár, ale viem, že táto pani nepoužila ani polovicu ingrediencií čo majú ísť do lazaní. Ale hold, cibuľa asi nie je sexi. Tak som vám narobila chute a nech sa páči, kukajte videjko.

 

 

Na záver ešte pár nostalgických fotiek z minulého desaťročia

 

 

Hádajte kto už má nakúpené? Britney je, ale už iný človek ??

 

Úplne vidím ten grupák

 

Práve idú zo šichty na Krížnej

 

Do ich gangu ožratých retardov patrila svojho času aj Lindsay Lohan

 

Zdroje: Youtube.com,  Upsocl.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk