Pamela Anderson sa vydala

pridal NoName 27.1.2020 o 17:27


Veď do pätice všetko dobré!

Naša nevinná bloďavá “bohom” obdarená C. J. Parker už nebehá v červených plavkách so záchranáskym plavákom už nejaký ten rôčik, avšak stále budí pozornosť kade chodí. Niekedy je to tou nostalgickou spomienkou a niekedy skôr tým znepokojivým výrazom, ktorý Ignác cvakne so svojím foťákom. Veď tento rok sfúkne 53 sviečok!

Tento týždeň Pamela prekvapila mnohých, keď sa tajne vydala za – ako inač – chlapíka v balíku – s menom Jon Peters. Ten je známy vo filmovom priemysle, kde sa pohybuje väčšinou ako producent. Tak napríklad sa spolupodieľal na filme Zrodila sa hviezda. Nielen na tom poslednom spracovaní, ale aj na tom staršom – z roku 1976 s Barbrou Streisand. S ňou absolvoval 12-ročný vzťah a aj keď si ju nezobral, stihol si manželstvo vyskúsať štyrikrát. Dnes má 74 rokov.

Toto je jeho piate manželstvo a to isté platí aj pre Pamelu. I keď treba pripomenúť, že dvakrát to skúsila – pre mňa z naozaj nepochopiteľných dôvodov – s tým profesionálnym hráčom pokru. Väčšinou jej manželstvá nemali dlhú trvácnosť, tak nepredpokladám, že práve toto manželstvo bude s podtitulom “žili šťastne až do smrti”. Povedzme si úprimne, Pamela nemá dobrý vkus na chlapov. Častokrát sa z nich vykľujú poriadní hajzli (viď. neverný futbalista Adil Rami) alebo majú problém so zákonom (žurnalista Julian Assange je stále vo väzení). K tým prvým Pameliným manželstvám sa radšej ani nevracajme.

 

Tak čo, dáme pár tipov ako dlho toto manželstvo vydrží?

 

Rok 1989. Vtedy spolu krátko randili.

 

Jedna zaľúbená.

 

S neverným futbalistom.

 

September 2019 v Paríži a v šatách od Vivienne Westwood

 

Jon Peters s deťmi

 

A na záver Pamela so synmi. Brandon Lee (23 r.) a Dylan Jagger Lee (22 r.) Vie niekto ktorý je ktorý?

 

Chronológia manželstva

Tommy Lee
(svadba 1995; rozvod 1998)

Kid Rock
(svadba 2006; rozvod 2007)

Rick Salomon
(svadba 2007; anulované 2008)
(svadba 2014; rozvod 2015)

Jon Peters
(svadba 2020)

 

Zdroje: people.com, whodatewho.com, wikipedia.com, etonline.com, dailymail.co.uk, thelist.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk