Kaia Gerber a Pete Davidson sa rozišli

pridal Pivonia 29.1.2020 o 16:04


Ukončili tak búrlivý 3-mesačný vzťah.

 

O Kaii (18) píšeme preto, že je dcéra Cindy Crawford. Na rozdiel od iných celebritných deciek má Kaia aj skutočnú prácu. Podobne ako maminka vyniká chôdzou. Zvyčajne chodí po mólach, ale určite by sa vedela prejsť aj po zámkovej dlažbe či poli neoranom.

O Petovi Davidsonovi (26) píšeme preto, lebo je vtipný. Vystupuje v show Saturday Night Live. Okrem toho je to známy búrlivák a nejakým záhadným spôsobom sa mu podarilo do svojej postele nalákať tie najkrajšie showbiznisové ženy, konkrétne Arianu Grande, Kate Backinsale a Margaret Qualley. Či sa mu to podarilo vďaka jeho vlastnej charizme, alebo vďaka šikovnosti jeho PR tímu, netuším.

Kaia a Pete spolu začali randiť v októbri minulého roku. Do ich vzťahu sa veľmi intenzívne miešali aj Kaiini rodičia, Cindy a Rande Gerber. Nepozdávalo sa im, že ich dcéra randí s takým čudákom. Ani mne by sa to nepozdávalo. Týmto chcem odkázať všetkým chlapcom s potetovanými hlavami- vyhýbajte sa mojej dcére, pod posteľou mám vzduchovku.

Kaia a Pete boli spolu naposledy videní 26. decembra, keď Pete opúšťal Kaiin byt. Krátko predtým videli náhodní okoloidúci Kainých rodičov v intenzívnej debate. Rozprávali sa pravdepodobne o Petovi, hovorili o ňom, že v byte robí scény. Odvtedy Peta nebolo nikde vidieť, predpokladá sa, že je zatvorený na odvykačke. Pete má diagnostikovanú hraničnú poruchu osobnosti a je známy svojimi závislosťami na alkohole, tráve ale aj tvrdých drogách.

Oficiálny blízky zdroj hovorí, že dôvodom ich rozchodu bolo to, že Kaia Peta nevedela ustáť.

„Pete má určité pracovné návyky a je veľmi náročný na svoje priateľky. Kaia má má ešte len 18 rokov a takisto má množstvo vecí na práci.“

Na Blindgossip sa objavila aj neoficiálna verzia. Tá znie tak, že Kaia a Pete boli kamaráti a rozhodli sa ísť do PR vzťahu. Kaiini rodičia vedeli, že je to len divadielko, ale napriek tomu nesúhlasili s tým, aby bola ich dcéra v Petovej spoločnosti. Napokon to mladí po troch mesiacov vzdali.

 

 

Kráska a zviera. Tentokrát žiadna premena na princa nebude

Rande a Cindy v intenzívnej debate o niekom, kto je hore v byte a robí scény.

Petove sexy pootvorené ústočká

Rodinka ako zo žurnálu

Pete by k nim rozhodne pasoval

Obkukovala som tie jeho kerky, má veľmi zaujímavú zbierku tetovaní, ktoré súvisia s Harry Potterom. Na prstoch má triediaci klobúk a zlatú strelu. Okrem toho má vytetovaný blesk, fénixa a Dumbledorové hlášky. Za uchom si dal svojho času vytetovať zajka, ktorý súvisel s Arianou Grande. Po rozchode pretetoval na srdce. Na palci má malého Pikachuho.

Pete v SNL. Hovorí o pohlavných chorobách a ja mu verím, že má s nimi bohaté skúsenosti.

Zdroje: dailymail.co.uk,  blindgossip.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk