Ashley Graham konečne porodila!

pridal Nikky 30.1.2020 o 20:14


Ak ste žili v domnení ako ja, že Ashley Graham je tehotná minimálne tak dva roky, alebo že nebodaj porodila v tajnosti, mýlili ste sa.

Ashley porodila len minulú sobotu (18.01.2020), no svetu to s manželom oznámili cez Twitter a Instagram o dva dni neskôr. Podľa útrpného výrazu jej manžela na titulnej fotke, myslím, že si vydýchol aj on. Predsa len, žil s vážnym rizikom, že ho rozpučí pri sexe.

Ashley tweetla, že majú syna, no meno zatiaľ neprezradila a tak vás budeme informovať, keď sa ho dozvieme. Úprimne, mňa Ashley s tým jej tehotenstvom iritovala, ako keby bola jediná tehotná žena na planéte. Nosila dosť príšerné oblečenie, čo jej v požehnanom stave veľmi nepristalo, všade cápala svoje holé fotky, a ešte do toho aj vyhlasovala aké úžasné je mať strie.

V septembri u Pereza Hiltona porozprávala aké je to super mať sex v tehotenstve a aké sú najlepšie pozície. Lebo veď načo si strážiť súkromie, keď to môžete vyhulákať pred celým svetom.

Aby sme neboli zlí, tak jej v redakcii blahoželáme a „tešíme“ sa na jej ďalšie nahé fotky a motivačné rozhovory o striách, kilách navyše a potehotenskom sexe.

 

 

Už neuvidíme takéto vkusné kreácie

 

 

Fňuk

 

Hotové umelecké dielo…neskorý barok

 

 

Gratulujeme aj jej manželovi Justinovi, na fotke vyzerá troška pod papučou. Ale možno to bude tými monštruóznymi rozmermi jeho manželky

 

 

Zdroje: celebitchy.com,  Dailymail.co.uk,  Twitter.com,  Instagram.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk