Do tretice všetko dobré

pridal NoName 30.1.2020 o 20:58


To si povedal aj lámač ženských sŕdc Enrique Iglesiasa (44) a svoju priateľku Annu Kournikovovu (38) napustil ako takú šamrolu (áno, stále si ju nevzal za ženu, baby ešte je tu šanca).

Po dvojičkách Nicholas a Lucy tak prichádza do španielsko-ruskej rodinky ďalší šťastný člen. Mimochodom, spevák sa ešte v dávnejšom rozhovore vyjadril, že jeho penis nestojí za veľa… Ach Edo, ty klamár!!!
Aj keď si svoje súkromie prísne strážia a na instagram nedrbú každú kravinu (viď. Kardashianky), tak nášmu Ignácovi nič neušlo. Len pred pár dňami si zaľúbenci (áno, aj po 18. rokoch tvrdia, že sú do seba stále zaľúbení, tiež nechápem) užívali vzájomnú spoločnosť na luxusnej jachte. A ako sa jej celé prvé tehotenstvo v roku 2017 podarilo utajiť a oznámiť ho až po pôrode, tak má teraz smolku ??
Anna sa na mori nečakane pretŕčala s už dosť veľkým bruchom, ktoré bolo nemožné prehliadnuť. Vyzerá, že bude čoskoro aj rodiť. Veď dobre, nech majú. Oni práve patria medzi tých schopnejších celebritných rodičov. Čo myslíte, kto bude v babyboome pokračovať? Za mňa to sú určite Bieberovci, možno Zac Efron s Lily Collins, niektorá z Kurv… teda Kardashianiek a Lana Del Rey a jej policajt.

 

Do akého vreca sa to Anna skryla?

 

Tehotenské chute ich tušim chytili oboch

 

Chyť si, už kope

 

S Nicolasom a Lucy

View this post on Instagram

???

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

 

Takto sa zabávala a vyzerala pred rokom

View this post on Instagram

#sundaymood ??????

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

 

A ešte raz deti

View this post on Instagram

#happynewyear #??????????? ??

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

 

Takto vyzerá napustená šamrola

 

A takto môj typ na toho kto napustí ďalšiu šamrolu – Lanu Del Rey

 

Zdroje: Instagram.com, theblast.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk