Novinky Chůvy Fran

pridal kiwi 2.2.2020 o 8:48


Pane Šefíííílde!

No dobre teda, novinky nemá vyslovene Fran Fine, zato Fran Drescher už áno. Prvou novinkou je nový seriál, komédia s názvom Indebted. The Nanny, alebo teda Chůvu k pohledání som mala rada, ďalšie seriály od Fran ma ale veľmi neoslovili. Jeden z nich sa volal Living with Fran, v hlavných úlohách zase Fran Drescher a Charles Shaughnessy (akurát tu sa nevolal pán Sheffield, ale pán Reeves). Ten druhý, Happily Divorced, sa inšpiroval skutočným životom Fran. Jej postava sa rozvedie s manželom, lebo ten po 18 rokoch manželstva zistí, že je gay. Indebted má podľa všetkého byť o manželskom páre, ku ktorému sa nečakane nasťahujú manželovi rodičia. Postava Fran Drescher sa tam tentokrát nebude volať Fran, takže aspoň nejaká zmena.

Rada by som napísala, že druhá novinka poteší fanúšikov seriálu The Nanny, pravda je ale taká, že sa potešia hlavne tí fanúšikovia, čo žijú v New Yorku. Zo seriálu The Nanny sa totiž čoskoro stane broadwayský muzikál. O hudbu sa postará Rachel Bloom, známa zo seriálu Crazy Ex-Girlfriend (odporúčam), obsadenie ešte nie je známe, len sa vie, že Fran Drescher si svoju najznámejšiu rolu nezopakuje. Ale Sylviu, matku Fran, by si mohla zahrať, nie?

Ak predsa len pociťujete pnutie dozvedieť sa o Fran ešte čosi, nedávno priznala, že momentálne síce s nikým nechodí, ale má kamaráta s výhodami. Párkrát za mesiac sa stretnú, najedia sa, porozprávajú sa, pozrú si film…a áno, aj sa spolu vyspia. Možno trošku netradičné, ale však nech si Fran užije. Dve manželstvá jej skončili rozvodom, v roku 2000 prekonala rakovinu krčka maternice a v čase prvého manželstva sa k nim domov vlámali traja ozbrojení hajzli, ktorí jej manžela zviazali a ju aj s kamarátkou znásilnili. Fran sa vyjadrila, že to, čo so súčasným „kamarátom“ robia, robia skvele…takže evidentne je spokojná.

A na tých 62 rokov vyzerá dobre, nie?

Fran usilovne robí promo seriálu Indebted




Sympaťáčka to je. Franin charakteristický newyorský prízvuk ju dostal aj na naše hodiny fonetiky a fonológie



V roku 2014 s bývalým manželom. Tým prvým, Petrom Marc Jacobsonom. Spolu stvorili seriál The Nanny, spolu vdýchnu život aj jeho broadwayskej verzii



Dr. Shiva Ayyaduray bol jej manželom medzi rokmi 2014 a 2016



Táto slečna je Rachel Bloom, ktorá má na YouTube celkom vtipné pesničky. Odporúčam Jazz Fever. A seriál Crazy Ex-Girlfriend.



Jupí, bude muzikál!



Aa, tu to máme. Fran Fine a Mawxell Sheffield, teda Fran Drescher a Charles Shaughnessy



Detto., ale po rokoch… Za mňa stále dobré



Prosím vás pekne. Pozeral niekto tento seriál po slovensky? Ja som to videla iba s českým dabingom a potom po anglicky, len nedávno mi bolo povedané, že ono existuje aj slovenská verzia



Niles v akcii. Minipikoška: v seriáli bol aj Maxwell Sheffield, aj sluha Niles z Anglicka. Divákom sa však akosi nezdal prízvuk Charlesa Shaughnessyho, že vraj prízvuk Nilesa je omnoho lepší a mal by sa snažiť kopírovať ten. Iróniou však je, že Charles pochádza z Londýna a Daniel Davis, predstaviteľ Nilesa, je Američan.



Ann Morgan Guilbert a Renée Taylor. Hoci hrali matku a dcéru, delilo ich len 5 rokov



V seriáli bola C.C. Babcock nešťastná, lebo Maxwell jej nevenoval pozornosť, tak sa jej teraz trošku povenujem aspoň ja. Jej predstaviteľka, Lauren Lane, už dlho pôsobí na katedre divadla na Texas State University.  A schválne, spomeniete si, aké bolo celé meno jej seriálovej postavy?



Najmladší Sheffieldovci (minimálne na začiatku seriálu)- Maggie, Gracie a Brighton. Fran a Peter vybrali tieto mená, pretože ich chceli použiť aj pri vlastných deťoch. Tie im ale neboli dopriate.



Nicholle Tom, na konte má okrem The Nanny ešte Beethovena (toho bernardína, nie skladateľa) a pár seriálov, ja som ju videla v jednej časti Odloženého prípadu



Obsadenie Benjamina Salisburyho do úlohy Brightona ľudia vtipne okomentovali ako „najlepšiu voľbu, ak nemáte dosť prachov na obsadenie Macaulaya Culkina“.  Mne do tváre pripomína trochu aj mladého Goslinga, každopádne sa už herectvu vôbec nevenuje



Keď Madeline Zima trochu vyrástla, otŕčala cecky v Californication a len nedávno sa mihla v druhej sérii seriálu You



A na záver trochu módy zo seriálu, lebo oblečenie Fran ma dosť fascinovalo






















Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk