Stormi oslavuje

pridal L 3.2.2020 o 11:01


Stormi a jej druhá narodeninová oslava. Lebo jedna nestačí…

Kylie zjavne nevie, čo s toľkými peniazmi na účte. Jedna veľkolepa mega párty nestačí, tak je tu druhá… Veď Stormi má už 2 roky, tak to treba patrične osláviť.

Párty číslo dva  bola v štýle zábavného parku Stormi World (podobná ako pred rokom). Nechýbala Anna, Elsa a Olaf z Frozen, či Trolls. No a ako bonus plyšáky a vankúše s ksichtom malej Stormi, tričká s jej menom… No proste neskutočný gýč. Ani nechcem vedieť koľko to celé stálo, a som veľmi zvedavá s čím príde Kylie o rok. Myslím, že po pozretí fotiek sa nejeden z nás zamyslí nad tým, aký význam ma existencia celého ich klanu pre tento svet. Podľa mňa žiaden. Už naozaj nevedia čo so sebou, a ani čo s toľkými miliónmi na účtoch… Prefackať ich málo.

Medzi hosťami bol celý ich klan s deckami na čele s bordel mamou Kris, John Legend a Chrissy Teigen s ich dcérou Lunou, Cardi B, Jaden Smith či Hailey Baldwin. Samozrejme, nechýbal ani hrdý tatko Travis Scott, s ktorým vraj Kylie vychádza celkom dobre.

 

 

Zdroje: Harper´s Bazaar, Cosmopolitan, teenVogue

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk