Shannen Doherty má rakovinu

pridal Pivonia 5.2.2020 o 19:52


V rozhovore pre Good Morning America priznala, že je v štvrtom štádiu.

 

Rakovinu prsníkov jej prvýkrát diagnostikovali v roku 2015, chorobu sa jej podarilo prekonať. Rakovina sa vrátila v roku 2017, aj to Shannen zvládla. Pred rokom však choroba udrela znovu. Shannen ju tajila, v utorok 4. 2 sa však rozhodla vyjsť s pravdou von. Dôvodom bolo najmä to, že vedela, že už to neutají. Vraj bolo otázkou dní, možno týždňov, keď by pravda sama vyplávala na povrch. Shannen sa totiž súdi s poisťovňou State Farm, ktorá jej odmietla preplatiť časť poistky za dom, ktorý zhorel v roku 2018. Jej zdravotný stav je súčasťou súdneho spisu.

„Chcem, aby to ľudia počuli odo mňa. Nechcem, aby to bolo prekrútené. Nechcem byť len spisom na súde. Chcem byť reálna a autentická a chcem kontrolovať spôsob, akým sa o tom bude hovoriť. Chcela som, aby sa to ľudia dozvedela odo mňa, len som nechcela, aby to vedeli tak skoro, “ povedala Shannen v rozhovore pre ABC News.

Shannen napriek desivej diagnóze stále bojuje a neprestáva žiť. Minulý rok natočila pokračovanie seriálu Beverly Hills s názvom BH90210. Rakovina jej bola diagnostikovaná práve v čase smrti jej kolegu Luka Perryho. Perry umrel náhle, v marci 2019 dostal mŕtvicu.

„Bolo pre mňa zvláštne mať takúto diagnózu a potom umrie niekto, kto sa zdá na prvý pohľad zdravý. Bol to pre mňa šok, jediné čo som mohla urobiť bolo poctiť si ho v tejto show. Mám pocit, že som stále neurobila dosť.“

Shannen má 48 rokov a zdá sa, že po rokoch búrlivej mladosti konečne našla pokoj. Mám také podozrenie, že práve rakovina prispela k „skroteniu zlej ženy“.

„Rozhodne mávam tie dni, keď si hovorím – prečo ja. A potom si poviem, prečo nie ja? Kto iný? Kto iný okrem mňa by si toto zaslúžil? Nikto z nás si to nezaslúži. Moja prvá reakcia je vždy rovnaká. Ako to poviem svojej mame, svojmu manželovi?“

Shannen sa v minulosti so svojou chorobou zdôverovala fanúšikom na Instagrame, zverejňovala aj fotografie z nemocnice. Tentoraz sa rakovinu však rozhodla utajiť. Počas posledného roka o chorobe povedala len svojim blízkym. Z kolegov, s ktorými natáčala BH90210, o jej diagnóze vedel len Brian Austin Green, ktorý jej pomáhal zvládnuť náročné 16-hodinové nakrúcanie.

Doherty napriek pokročilému štádiu rakoviny neplánuje spomaliť, chce pomôcť ľuďom, ktorí prežívajú to isté čo ona. Jej cieľ je jasný:

„Chcem, aby sa na mňa spomínalo pre niečo väčšie, než som ja sama.“

 

Rozhovor pre ABC News.

 

Fotografia z roku 2016

 

Shannen s manželom Kurtom Ismarienkom. Sú spolu od roku 2011.

 

 

Brenda a David sú kamaráti aj po rokoch.

 

S Kelly to také ružové nebolo. Počas nakrúcania sa neznášali.

 

Slávna osmička

 

Jeden chýba.

 

Zdroje: abcnews.go.com,  edition.cnn.com,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk