Courtney Stodden sa rozviedla

pridal Pivonia 6.2.2020 o 22:17


V srdcervúcom videu opisuje svoje pocity.

 

Do kalendára sa červeným perom zaznačte dátum 20.1.2020. To je deň, kedy sa z našej Courtney stala po deviatich rokoch opäť slečna. Stoddenka sa teší a my sa samozrejme tešíme s ňou. Väčšina žien v dvadsaťpäťke ešte nemá svadbu ani len v pláne, Courtney už má za sebou deväťročné manželstvo. Šikovnica.

Na tomto všetkom ma prekvapuje jediná vec. Ona fakt bola až dovtedy vydatá žena? Myslela som si, že to zabalili už dávno. Google mi dáva za pravdu, s Dougom žijú oddelene od roku 2017. To bolo vtedy, keď nedokázali prekonať Courtneyin potrat. Právnici sú ale svine nenažrané a tak museli Doug a Courtney tri roky šetriť, aby si mohli dovoliť aj skutočný rozvod. (To nie je fakt, to je len moja fabulácia)

Courtney sa  rozhodla osláviť novonadobudnutú slobodu tým, že na Instagram nahodila fotku svojho vykúkajúceho dvorca, tak, ako sa sluší a patrí. Okrem toho nakrútila video, v ktorom hovorí o ťažkom období, ktoré zažívala minulý rok. Utápala sa v depresiách a údajne sa pokúsila spáchať samovraždu. Ja som si to video pozrela. Úprimne, neodporúčam vám, aby ste to pozerali. Nie je vlastne ani veľmi vtipné. Courtney akosi s vekom stráca iskru. Dôležité sú len 4 informácie.

1. Courtney pracuje na knižke. (dúfam, že v nej bude veľa obrázkov, aby si ju mohla prečítať aj samotná „autorka“)

2. Courtney sa počas celej spovede snaží rozplakať, ale nepodarí sa jej to.

3. Pozor spoiler! V čase 3:00 hovorí Courney o tom, že sa jej tá samovražda napokon nepodarila. Prekvapenie!

4. Courtney aj popisuje, ako ten pokus prebiehal, ale veľmi som to nepochopila. Viem, že bola opitá, vyzliekla si nohavice, potom ich obtočila ich okolo dverí do sprchy, modlila sa, potom si udrela hlavu do záchoda a dvere sa zlomili. Ak máte chuť, dajte si 3:30 a vysvetlite mi, čo sa to vlastne v tej kúpeľni stalo.

Ja Courtney želám, aby sa netrápila depresiami a myslím to skutočne vážne. Rada sa na nej zabávam a takáto smutná ma vôbec nebaví.

 

Fotka, ktorou Courtney oslávila svoj rozvod.

 

Video o depresiách a pokuse o samovraždu.

 

Fotky, ktoré vám hádam napravia chuť. Courtney ukazuje svoje nové tetovanie.

 

 

 

Zdá sa, že tieto vkusné čižmičky sú momentálne jej favoritky. Má ich dokonca v dvoch rôznych ružových! Alebo sú to tie isté a rozdiel je len v svetle?

 

Až mi slza odkvapla, takí krásni boli. Courtney mala sladkých 16 a Doug ešte sladších 51.

 

A tu je fotka z roku 2016, keď si hrdličky obnovovali manželský sľub.

 

Courtney a jej súčasný priateľ Chris Sheng

 

Zdroje: instagram.com,  dailymail.co.uk, thesun.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk