Športová elegancia podľa Beyoncé

pridal Pivonia 6.2.2020 o 18:09


Kolekciu Ivy Park x Adidas si už môžete kúpiť. Alebo aj nemusíte.

 

Nová módna kolekcie vyšla v piatok 17. januára a podarilo sa jej zvaliť internety. Beyoncé pri jej tvorbe spolupracovala so športovou značkou Adidas. Speváčka posledné mesiace bombardovala na svojom Instagrame fanúšikov videami a fotkami, na ktorých predvádzala nové bielooranžovofialové kúsky. V deň spustenia predaja sa na internete rozpútal poriadny nákupný ošiaľ. Prispelo k nemu aj to, že Bey v rámci propagácie rozposlala celú kolekciu svojim celebritným kamoškám- Zendayi, Hailey Bieber, Cardi B, Yare Shahidi, Reese Witherspoon a Ellen Degeneres. Každá z nich dostala obrovskú oranžovú škatuľu.

Potom prišiel deň D a celý náklad sa vypredal za niekoľko hodín. Aktuálne na stránke Adidas vidím, že je veľa kúskov stále dostupných. (napríklad tie chutné oranžové ponožky, stoja len 25 eur, to je ako zadarmo!) Predpokladám, že predajcovia v prvom kole naskladnili len toľko kusov, aby sa to všetko popredalo a aby všetky denníky sveta svorne písali, že kolekcia Park Ivy sa vypredala za jediný deň. Existuje však aj druhá možnosť. Fashion vlogerky si nové handry od Beyoncé odskúšali, nakrútili o tom vlogy a oblečenie poslali pekne krásne naspäť do obchodu. Nečudovala by som sa.

Poďme ale k samotnej kolekcii. Tá predstavuje dokonalú esenciu pojmu „športová elegancia“. Obzvlášť ma chytili za srdce tie podpätkové podkolienky. Rozruch vzbudili aj farby, oranžová a fialová sú typickými farbami siete potravín Sainsbury‘s. Ozvali sa aj bojovníčky za práva veľkých žien. Tie sú nešťastné, že kolekcia je dostupná len do veľkosti XL. Na hrochy zase nikto nepomyslel.

 

Nudaaa

Verím, že na šport je to fajn. Teda ak potrebujete pri športe dobre vyzerať. Mne zvyčajne stačia tepláky a tričko.

Športová podprda, v ktorej mala svoje vzácne prsia uložené aj Beyoncé.

Bey má šikovného leštiča nôh.

Asymetrické šaty, celkom sa mi páčia. Bohužiaľ, už sú beznádejne vypredané. Možno na ne narazím v sekáči.

Aj oranžovú dajme

Bunda ako stvorená na rybačku.

Šport a presvitajúce rukávy? To mi nejako nesedí.

Aj suknička sa do kolekcie prebojovala.

Ponožky zatiaľ sú!

Reese Witherspoon odbaľuje svoj balíček. Celkom úprimne, závidím jej.

Nájdi tri rozdiely

Beyoncé v Sainsbury‘s

Zdroje: edition.cnn.com,  adidas.sk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk