INSTAGRAM VS. REALITA

pridal NoName 10.2.2020 o 22:49


Klamstvo, klamstvo a ešte jedno veľké klamstvo!

Poviem ti jednu radu, nikdy never ničomu a nikomu, čo vidíš na instagrame (hlavne u Kardashianiek).

Určite si si niekedy povedala: „Wau, tá žena dostala do vienka toľko krásy.“ Avšak nie je to vždy tak. Za všetkým je správna póza, svetlo, uhol, make-up a dobrý známy kamarát photoshop. A občas aj plastika, ale o tom nabudúce.

To, že si upravujú fotky, nie je žiadne tajomstvo, retuš im je bližší ako samotný Boh. Avšak je rozdiel odstrániť vyrážku, ktorá tu je len na dva dni, ako sa snažiť ovplyvniť črty tváre, lícne kosti, či veľkosť hlavy. Áno, dobre čítaš, VEĽKOSŤ HLAVY!!!!!

Aj keď neexistuje vzorec krásy, treba uznať, že rozdiel medzi Instagramom a realitou tu skutočne je. A to v mnohých prípadoch obrovský.

 

Selena Gomez (27)

Začneme zľahka. Kúzlo uhla pozná aj naša znovuzrodená Selena, ktorá svoju krásnu, síce guľatučkú (ale fakt ju má peknú) tváričku nikdy nepridá s tou klesnutou bradou, ktorú vlastní. A tú naozaj má, aj keď to sama neukáže. Ver mi.

 

Bella Hadid (23)

Bella, ktorá vyhrala titul najkrajšej ženy planéty tiež nie je dokonalá. O tom by sme sa mohli pobaviť s jej plastickým chirurgom.. Ale teraz ide skôr o jej nie až tak modelkovský zadoček s celulitídou. Mandarinkovú kožu samozrejme ale anjeliček fanúšikom zatají.

 

Jennifer Lopez (50)

V jej päťdesiatke vyzerá fakt skvelo, ale nestačí jej to. Jennifer chce ešte viac. Fotkou síce oklameš, v realite ti však nikto na čerstvých 20 tipovať nebude. Väčšie oči, užšiu tvár, či dlhší nos v programe urobíš za pár minút. No v skutočnosti potom vyzeráš, že ty si matka tej, ktorá sa na fotkách vyskytuje.

 

Kendall Jenner (24)

Oh Kendall. Pri tejto fotke som bola šokovaná. Takúto trasoriťku nemá snáď ani moja stará mama. Tu dobre vidno, že je síce chudá, ale o svale sa nemôžeme baviť. Kosť a KOŽA a veľa kože. Takej tej želatínovej.

 

Kylie Jenner (22)

Kylie a jej zázračné fotky. Toto dievča asi nikdy nebude úplne spokojné. Po tých všetkých estetických úpravách sa stále nevie so sebou vyrovnať. Najmladšia miliardárka je tak šikovná, že dokáže v jeden deň pribrať a zároveň schudnúť 20 cm na páse, či bokoch. O líčkach ani netreba diskutovať. ??

 

Pri Kylie ešte ostaneme. Zaujímavý je aj jej profil tváre. Čo myslíte, koľko ml má v tom pysku vpichnuté? Tip nechajte v komentári.

 

Dua Lipa (24)

Dua Lipa nemá v žiadnom prípade guľatú hlavu! (Ale prázdnu áno…) Asi je momentálny trend mať vajcový tvár hlavy a podľa neho sa riadi aj táto anglická speváčka. Zmenšiť a spľasnúť si hlavu chce veľký komplex. Ale kukajte aj na ten krk. Čistá vyrovnanosť.

 

Khloé Kardashian (35)

A na záver tú máme nemanželského maskota celého klanu Kardashianiek. Khloé tie úpravy dokonca schvaľujem a odporúčam. Povedzme si na rovinu, keď sa rozdávala krása, tá sa asi na rad nedostala. A jej ani tie peniaze, či plastiky nepomohli. Tak nech aspoň na fotkách nevyzerá ako transka…

 

Anketa

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Zdroje: instagram.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk