Billie Eilish a Drake si vypisujú

pridal kiwi 11.2.2020 o 22:46


 

Ale to je vraj v pohode.

Billie nedávno zabodovala na odovzdávaní cien Grammy, tak si ju hneď odchytil Vogue a vyspovedal ju. No a predmetom rozhovoru sa stal aj kanadský spevák Drake. Billie minulý rok magazínu Vanity Fair prezradila, že Drake je veľmi milý chlapík, s ktorým si vymieňa esemesky. Ľuďom vtedy začali blikať varovné kontrolky, lebo ešte pred Billie si takto Drake písal s herečkou zo seriálu Stranger Things, Millie Bobby Brown. Tá mala v tom čase 14, Billie má teraz čerstvých 18. Len tak pre poriadok, Drake má dnes 33.

Millie aj Billie (tie mená sú si až desivo podobné, možno aj to spevákovi imponuje) obe tvrdili, že správy boli len v platonickom duchu, také, aké si posielajú kamaráti. Ľuďom sa zdalo ale napriek tomu podozrivé, že si tridsiatnik píše s mladistvými babami. Navyše Milllie priznala, že komunikácia sa výrazne týkala jej súkromného života, otázok o tom, s kým chodí a podobne. Drake jej mal dávať rady o frajeroch a v správach jeden druhému písali, ako si chýbajú. Drake predvlani chodil s osemnástkou Bellou Harris, ktorú spoznal ešte ako šestnástku…a keď mala Hailey stále priezvisko Baldwin namiesto Bieber, tiež sa s Kanaďanom kamarátila. V roku 2016 mala ona 19 a Drake o 10 rokov viac, no blízki si vraj boli už v čase, keď mala slečna len 14. Asi už chápete, prečo informácia o jeho priateľstve s tínedžerkou zo Stranger Things ľudí nepotešila. Pôsobilo to dojmom, že si Drake Millie pripravuje na post najnovšej priateľky, keď sa o čosi neskôr s jeho správami vytasila aj Billie, vyzeralo to ešte horšie.

Teraz, o rok neskôr, sa teda Billie na margo celého škandálu vyjadrila. Vraj Drake je neskutočne milý a celý internet je chorý, ak za ich kamarátstvom vidí čosi zvrátené. Ľudia sú podľa nej prehnane citliví, dospelý muž môže byť pokojne fanúšikom nejakého umelca, ktorý nemusí mať osemnásť rokov…a že existujú omnoho nebezpečnejší ľudia ako nejaký Drake, tak nech sa celý internet stará o tých. Ok.

Celej kauzy sa už dávnejšie chytil aj Blind Gossip, ktorý poukázal na to, že Millie a Billie sú jediné pisateľky esemesiek, o ktorých naisto vieme, ale pokojne ich mohlo (aj v budúcnosti môže) byť viac. Uvidíme teda, ktorá mladá celebritka bude o super kamarátovi Drakeovi rozprávať najbližšie.

 

Fotky pre Vogue

 

 

 

 

Billie a netradičný oblek, väčšinou ju vidíme v XXL modeloch. A teraz, keď z nej nevidím poriadne nič okrem tváre, sa mi tá tvár zdá pekná

 

Zaujalo ma, že celé meno Billie je Billie Eilish Pirate Baird O’Connell

 

Starší brat je takisto hudobník, spolupracovala s ním na tvorbe väčšiny pesničiek. Okrem toho je Finneas zodpovedný aj za to „Pirate“ v jej mene. Sestru tak volal, keď bola ešte v bruchu.  A až teraz som zistila, že som ho videla už aj kedysi v seriáli Glee, len tam mal dlhé vlasy.

 

Ešte nejaké pikošky: Billie nechodila do školy, spolu s bratom sa učili doma. Že Billie trpí Tourettovým syndrómom je známa vec, netušila som ale, že trpí aj poruchou sluchu.

 

Maggie, mama Billie, v rozhovore spomínala, čo jej dcéra ako mladšia stvárala. Napríklad, že si na sociálnych sieťach vypisovala s niekým, kto sa tváril ako tínedžer z Floridy. Predpokladám, že Drake asi nepredstiera niečo podobné, len aby sa mu dostalo odpovede, ale na mieste Maggie by som predsa len zbystrila aj v prípade tejto komunikácie

 

Millie Bobby Brown (15) a Drake,  jej kamarát a vzťahový poradca v jednej osobe

 

Prznitelka se usmívá navzdory své podprůměrnosti a otci na očích se tahá s největším exotem v okolí – Pelíšky (1999)

 

Zdroje: vogue.com, blindgossip.com, blast.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk