Bol tu Valentín

pridal kiwi 15.2.2020 o 19:38


 

Tak si doprajme trochu romantiky, keď sme ho tu už mali.

Áno, Valentín je z veľkej miery komerčný a áno, láska by sa mala rozhodne prejavovať častejšie ako v ten jeden jediný deň. Napriek medu, ktorý z tohto sviatku kvapká, ho tu ale nebudeme ignorovať. Celebrity ho takisto neignorovali a v mnohých rozhovoroch ich tento týždeň manévrovali k tomu, aby sa podelili s informáciami o ľúbostnom živote. Točilo sa to hlavne okolo svadieb a života v manželstve, tak som tu pre vás vypichla nejaké zaujímavosti, ktoré v tých rozhovoroch padli.

 

Katy Perry

Katy Perry sa zastavila u Jimmyho Kimmela a rozprávala o svojej plánovanej svadbe. Musela som skontrolovať, kedyže ju ten Orlando požiadal o ruku, zdá sa mi, že zasnúbení sú už večnosť. Omyl, prebehol odvtedy len rok. Jimmy sa Katy spýtal, či na svadbu pozve aj kolegov porotcov z relácie American Idol, Lionela Richieho a Luka Bryana. Vraj nie. Jediná smola je, že Lionel a Luke vtedy sedeli vedľa Katy, keďže tiež boli Kimmelovi hostia. Nasledovalo niekoľkominútové vysvetľovanie, prečo ich tam Katy nechce a argumenty kolegov, ktorí chceli byť pozvaní. Ja by som na svadbu kolegov nepozývala, chcela by som ju mať miniatúrnu, ale chápem, že sa asi potrebovala vymyslieť nejaká téma na rozhovor. Dátum svadby Katy neprezradila, ale pripomenula, že žiadosť prebehla vlani na Valentína (čo Orlando tento rok asi nemá ako tromfnúť) a miesto už vraj majú zarezervované, speváčka sa o to postarala hneď po zásnubách.

 

Katka a tí nepozvaní

 

A spolu s nimi Jimmy Kimmel

 

Zoe Kravitz

Svadba je vďačná téma, chytila sa jej aj Zoe Kravitz. Takisto u Jimmyho, ale tentokrát Fallona. Na rozdiel od Katy má už Zoe svadbu za sebou (ok, Katy má už tiež jednu svadbu za sebou. Tú s Russellom Brandom, ale rozumiete mi), takže tá len spomínala. Konkrétne na to, ako zabudla požiadať rodičov, aby si pripravili príhovory. Spomenula si až v predvečer svadby, a LisaLenny teda museli trochu improvizovať. Oba príhovory boli ale vraj krásne a hlavne otcov ju rozplakal. Zoe sa vydávala v lete, no fotografie zo svadby zverejnila len nedávno, tak ich sem pridávam. Ona sama možno nie je klasická kráska, no mne sa veľmi páči. Jej chlap už menej, ale dobre…hlavne, že jej vyhovuje.

 

Spomínanie u Fallona

 

Svadobné, nevestu k ženíchovi vypravila celá rodina. Lenny, Lisa, Jason Momoa, aj deti tých posledných dvoch

 

 

 

Kolegyne zo seriálu Big Little Lies tiež prišli. Zaujímavé je, že Lenny Kravitz kedysi chodil s Nicole Kidman, takže keby osud chcel inak, mohli byť Zoe a Nicole rodina

 

Justin Bieber

A nielen ženy sa rozkecali o svadbách! Svojou troškou do mlyna prispel aj Justin Bieber, ktorý sa rozhodol so svetom zdieľať výhody manželstva.

Keď som s manželkou, radi robíme … No veď vy viete čo. Je to dosť šialené … pretože to je vlastne to hlavné, čo spolu robíme.

 

Ruka v ruke s tým išlo aj ďalšie múdro o manželstve:

Byť ženatý je také úžasné, ale nie je to ľahké. Je to niečo, na čom treba pracovať. Každý deň sa musíte rozhodnúť byť  trpezlivý k tejto osobe, milovať ju, byť k nej láskavý…

 

 

 

 

Ani sa mi veriť nechce, že ten malý Justinko, ktorého som prvýkrát zaregistrovala na Youtube spievať pesničku Cry Me a River, je už ženatý (dajme tomu) chlap a ešte o tom manželstve aj toľko hovorí.  Na druhej strane, naposledy sa Justin podelil so správou, že mu zdravie strpčuje mononukleóza a borelióza. Takže radšej asi nech spomína to manželstvo, určite je to príjemnejšia téma.

A hoci Justinovi prajem veľa zdravia, uznávam, že na fotografiách, ktoré som videla naposledy, nevyzeral dvakrát dobre. Verím teda, že sa nenahneváte, ak sa s vami dnes rozlúčim prostredníctvom fotiek iných pánov. Či už Valentín oslavujete, alebo nie, želám vám všetko dobré – ja som ho oslávila s pizzou a Casablancou.

 

Jeffrey Dean Morgan

 

Tom Hardy

 

Javier Bardem

Aby to bolo fér, keď je tu Jeffrey, dám aj Javiera Bardema

 

James McAvoy

James McAvoy. Najlepší je na ňom prízvuk, ale ten sem v obrázku nemám ako dať

 

Sam Heughan

 

James a Sam sú Škóti, tak keď prízvuk sa sem nepodarilo prepašovať, nech je tu aspoň kilt

 

 

Adam Driver

Adam Driver. Kolegyňa v tom nie je sama!

 

Michael B. Jordan

Páni z filmu Black Panter, Michael B. Jordan

 

….a Chadwick Boseman

 

Chris Hemsworth

 

Ja preferujem Lokiho

 

Ewan McGregor

 

Idris Elba

 

Patrick Bruel

 

Oscar Isaac

 

Colin Firth

 

A jeden Partyman na záver

 

Zdroje: justjared.com, justjared.com, justjared.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk