Jessica Simpson zase perlí

pridal kiwi 18.2.2020 o 13:32


Tuniaky sú v tom tentoraz nevinne.Ak náhodou nie ste oboznámení s tou úžasnou scénku z MTV relácie Newlyweds, tu to máte. Jessica leží na gauči, vyjedá jedlo z misky a zahlási:

Je toto, čo mám, kura, alebo ryba? Viem, že je to tuniak, ale píše sa tam, že je to kura mora!

Jej manžel, Nick Lachey, na ňu zhrozene pozerá. Reality show mala mapovať ich manželstvo, mapovala ho ale len tri roky, potom nasledoval rozvod. Ak si pozriete video o rybách a hydine, je tam tuším vidieť aj moment, keď Nick zvažuje, či svadba bola fakt dobrý krok.

Dilema tuniak verzus kura je to, čo si s Jessicou spájam najviac, akurát tá scéna sa odohrala v roku 2003. A napriek tomu, v posledných dňoch bol internet plný správ o Jessice, v takom rádiu bola, v onakej show ju spovedali…Dôvodom na náhlu popularitu nie je ďalšie nejasné jedlo, ale fakt, že Jessica napísala knihu. Robí jej teda promo, kade chodí. Rozprávala sa o nej aj s Hodou Kotb v rámci Today Show. O pár dní neskôr si zase Hoda pozvala Jessicinho ex-manžela Nicka a jeho druhú manželku, Vanessu. Budú mať novú reality show, ktorá má slobodným ľuďom pomôcť nájsť lásku, no normálne sa neviem dočkať. Neviem, či je horší ten, čo podobnú reláciu sleduje, alebo ten, ktorý sa do nej prihlási. Z ich super projektu prešla reč aj na Jessicinu knihu a Hoda začala rozprávať o krásnom geste Nicka a Vanessy. Keď sa Jessice narodilo dieťa, poslali jej vraj darček. Vraj, pretože obaja to hneď popreli. Hlavne Vanessa si dala extra záležať na tom, aby bolo každému jasné, že nič neposlala. Veď ona ani nepozná adresu Jessicy! Niektorí už špekulujú, že Nick Jessice ten darček poslal, tváril sa, že je od oboch a žene sa o tom zabudol zmieniť. Prišla na to až v priamom prenose.

Jessica si to potom namierila do rádia SiriusXM, kde sa jej Andy Cohen na darček od Nicka a Vanessy otvorene pýtal. Najprv sa snažila hádzať akési neutrálne odpovede, Andymu to ale nestačilo a tak nakoniec z Jessicy vypadlo nasledovné:

Môj darček od  Nicka je to, že je šťastný a ženatý. Má tri krásne deti, je otec… Je to pre mňa darček, pretože som si myslela, že som mu zlomila srdce.

Krásne. Ak stále nemáte jasno v tom, ako to bolo s tým darčekom, Jessica ponúka vysvetlenie:

Nedostala som nijaký darček. Neviem, odkiaľ to prišlo.

Joj, to ale bola dráma. Keď sa z knižky stane bestseller, dúfam, že príjmy si Jess s Lacheyovcami nejako férovo podelí. A ak sa to dielo nebude predávať ani po kauze darček, už fakt neviem, kde je chyba.

 

Kura a tuniak…teda Nick a Jessica v roku 2003

 

 

Nick a Vanessa

 

 

Odkud to přišlo? Od nás to Jessica nemá

 

 

Takto to Vanessa vyvracala na Twitteri. Niektorí si myslia, že mohla byť v Today Show slušnejšia, alebo milosrdne zaklamať, že darček skutočne bol poslaný. Ona nevidí dôvod predstierať, že čosi poslala, ak to nie je pravda.

 

 

Jess to u Andyho uvádza na pravú mieru

 

 

Viac ako čachrovanie s darčekom ma ale zaujala tá tvár

 

 

S knižkou. Open Book sa volá

 

 

 V roku 2017 sa zistilo, že v kuracích šalátoch Whole Foods sa v skutočnosti nachádzal tuniak. Konečne nejaká spravodlivosť pre Jessicu! Na Instagrame na to reagovala slovami, že takýto omyl sa skutočne môže stať hocikomu.

 

Nedá sa to vždy ľahko rozoznať!

 

Zdroje: dailymail.co.uk, blast.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk