Al Pacinova zlatokopka

pridal Pivonia 22.2.2020 o 17:44


Zoznámte sa s Meital Dohan (40), ktorá dala slávnemu hercovi kopačky preto, lebo jej nedával darčeky.

 

40-ročná izraelská herečka chodila s Pacinom 2 roky, minulý týždeň potvrdila, že sa rozišli. Urobila tak v otvorenom rozhovore pre izraelský magazín. Dôvodom rozchodu bolo to, že Al je starý a lakomý. Mám rada úprimné mrchy.

„Je ťažké byť so starým mužom, aj keď je to Al Pacino. Snažila som sa to poprieť, ale on je už teraz starý muž. Takže napriek mojej láske náš vzťah nevydržal. Prekonať vekový rozdiel je ťažké.“

Al Pacino (79) oslávi v apríli okrúhlu osemdesiatku, takže medzi milencami bol príjemný 39- ročný rozdiel. Al Pacino už v tomto veku nepotrebuje priateľku, ale opatrovateľku. Ráznu 100 – kilovú Olju z Ukrajiny, ktorá mu bude strihať nechty na nohách a masírovať ochabnuté svalstvo. Takej panej už ale na rozdiel od Meital bude musieť zaplatiť.

To bol vlastne druhý dôvod, prečo sa Meital rozhodla s ťažkým srdcom rozísť so svojím milovaným Alom. Údajne od neho vôbec nedostávala darčeky, jediné, čo jej dával boli kvety.

„Ako to mám povedať slušne? Nerád míňal peniaze. Jediné, čo mi kúpil, boli kvety, “

povedala sklamaná Meital.

Pacinov majetok sa pritom odhaduje na 180 miliónov dolárov. Ak to tak skutočne bolo, tak si myslím, že Al je protivný starý chrapúň, ktorý ani v osemdesiatke nepochopil, ako sa má správať gentleman. Zaslúžila si minimálne čokoládu! Al Pacino určite chápal, že Meital s ním nie je z lásky, ale aj tak by som ocenila ženu, ktorá ma podopiera na červenom koberci a dokazuje okoloidúcim, že ešte nie som celkom plesnivý starý chren. Inak, tá opora na červenom koberci mu dosť citeľne chýba. Meital bola s Pacinom posledne na verejnosti na premiére Irishmana, na BAFTY šiel bez nej a tragicky sa rozpleštil na červenom koberci.

Stále mi vŕta v hlave podstata ich vzťahu. Presne pre tento prípad existujú zmluvy, nie? Prečo si Meital s Pacinovými právnikmi nedohodla pohodlnú mesačnú rentu, ktorá by jej pokryla základné výdavky? A samozrejme, v zmluve malo byť napísané, že Meital po rozchode nesmie do médií vykrikovať, že Al je starý plesniak a lakomec. Nuž, niekto to silne nedomyslel. Alebo možno len Al uveril, že napriek osemdesiatke na krku je pre ženy stále príťažlivý? Alebo dúfal, že Meital bude stačiť publicita, ktorú získa zo vzťahu s ním? Čo myslíte, ako to celé bolo?

 

Meital Dohan

  1. Meital bola v rozhovore úprimná, Ala skutočne milovala, ale po dvoch rokoch zistila, že je starý chrapúň
  2. Meital už šla do vzťahu s tým, že z neho chce vytriasť nejaké tie bubáky a zaryžovať si na jeho sláve

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Al Pacino

  1. Al je starý chren, ktorý vybabral s mladou zlatokopkou
  2. Al je starý chren, ktorý by mal zamestnať Olju a dať pokoj mladým dievčatám

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

 

Na premiére Irishmana. Naľavo zlatokopka, napravo dcéra.

 

V civile. Meital má v obľube gýčové topánky.

 

Al Pacino nebol nikdy ženatý, v jeho posteli sa však prestriedalo množstvo žien. Na obrázku s Jill Clayburgh. (1972)

 

Aj Diane Keaton podľahla jeho šarmu. (1989)

 

Al a Beverly D‘Angelo. Tejto pani som ešte ochotná uveriť, že s ním bola kvôli jeho šarmu. Čože je to šesťdesiatka? (2000)

 

Práve s Beverly má dve deti, dvojičky, Oliviu a Antona Jamesa. (vľavo) Detičky sú jasným dôkazom, že šesťdesiatnici by nemali plodiť deti.  Tá kočka vpravo je jeho tretia dcéra Julie Marie, ktorú mal s učiteľkou herectva Jan Tarrant.

 

Tu už cítim silný závan zlatokopectva. S Lucilou Sola Al na striedačku chodil a nechodil 6 rokov. Lucila je mamou Camilly Morrone, DiCapriovej súčasnej frajerky. (majú to v génoch, mršky!)

 

Mám také podozrenie, že toto je Alova skutočná láska. Svojho doteraz jediného Oscara získal za stvárnenie slepého Franka Sladea vo filme Vôňa ženy.

 

Zdroje: timesofisrael.com,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk