Amanda Bynes a jej šialenstvo

pridal Pivonia 22.2.2020 o 17:04


Detská hviezda sa opäť topí v problémoch. A ani si to neuvedomuje.

 

Keď sa Amande Bynes (33) venujeme na pikoškách, je to zvyčajne preto, že vidí opäť biele myšky. U Amandy sa striedajú dve obdobia- počas toho prvého o nej nevieme a ja predpokladám, že vtedy sedí doma, pozerá Popolušku a konzumuje marshmallows. Počas toho druhého obdobia, v ktorom sa nachádza práve teraz, robí rôzne hlúposti. Jazdí pod vplyvom, omamuje sa rôznymi látkami, zamkýna sa v skúšobných kabínkach, chodí na verejnosti nahá. Svojho času dokonca obvinila svojho otca z toho, že ju zneužíva. Potom to poprela, povedala, že má v hlave mikročip, ktorý ju donútil obviniť ho. Na základe týchto, ale aj iných výstrelkov bola Amanda zbavená svojprávnosti. O všetkých dôležitých veciach momentálne rozhodujú jej rodičia. Jej oficiálna diagnóza znie bipolárna porucha.

Nová vlna Amandinho šialenstva sa začala na Silvestra, Amanda zverejnila na svojom Instagrame fotku, na ktorej mala na líci nakreslené srdce. (Písali sme o tom) Vtedy som si vravela, že nevadí, veď aj ja som si sem-tam čmárala po ruke srdiečka, napriek tomu, že mi moji spolužiaci na základke prisahali, že z toho dostanem rakovinu kože. Bohužiaľ, ukázalo sa, že Amandino srdce je vytetované a bude jej tvár hyzdiť už naveky vekov. Na Valentína vycapila na Instagram ďalšiu fotku. Bola na nej jej ruka, na tej ruke nevkusný prsteň a vedľa ďalšia, evidentne mužská dlaň. V komentári Amanda napísala, že je zasnúbená s láskou svojho života. Jajks.

Začalo sa rýchle a zbesilé pátranie po mužovi, ktorý sa rozhodol vziať si za ženu túto psychicky chorú ženu. Každého samozrejme zaujímala jeho motivácia, málokto sa ženie do svadby s psychicky labilnou osobou. Amanda uľahčila prácu všetkým bulvárnym detektívom a na druhý deň zverejnila aj fotku svojho snúbenca. Volá sa Paul Michael a Amanda sa s ním zoznámila na stretnutí anonymných alkoholikov. (Jajks 2) Vraj spolu chodia 2 alebo 3 mesiace. (Jajsks 3: Zhrozenie vracia úder) Zdroje na ich zasnúbenie reagujú rezervovane:

„Amanda vyzerá byť šťastná.“

Už aj naše milé zdroje vedia, že na tomto vzťahu niečo smrdí. Inak, Paul pochádza z celkom dobrej rodiny, jeho tatko je vraj prominentný lekár. Tak si vravím, že Amanda by sa rozhodne mala vydať do rodiny nejakého lekára, najlepšie psychológa.

Kameňom úrazu chystanej svadby budú pravdepodobne Amandini rodičia. Amanda sa bez ich súhlasu nesmie vydať, nemôže urobiť ani žiadnu veľkú investíciu. Predpokladá sa, že Amande manželstvo nepovolia, ibaže by ich Paul dokázal presvedčiť, že Amandu nezištne miluje. Problémom samozrejme bude, ak by Amandu nabúchal. To by mohlo spôsobiť nepríjemné súdne ťahanice a mastné alimenty. Poďme teda spoločne zaklínať Paulove spermie. Nech sú pomalé a lenivé a nech majú Amandine vajíčka nepriestrelný štít.

 

 

Mačka vo vreci. Uvažujem nad tým sáčikom. Je to obal, v ktorom Paul daroval Amande tento skvostný kúsok? Alebo je to sáčik, v ktorom majú koks?

 

Moja zlatá, aj by som nad ňou slzu vyronila, keby som nebola cynická beštia.

 

Toto je asi najdesivejšia Amandina fotka.

 

Takto vyzerala za mladi, vo filme Čo to dievča chce.

 

Deti do showbiznisu nepatria!

 

A samozrejme, zaklínadlo. Opakovať každý večer pred spaním, piť popritom cesnak vytlačený do Sava. Šumpre, šumparumu, pruše, pruše, pruše.

 

Zdroje: blindgossip.com,  dailymail.co.uk,  pikosky.sk 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk