Winterfell má dediča!

pridal Pivonia 22.2.2020 o 15:37


Sophie Turner (24) a Joe Jonas (30) čakajú dieťa.

 

Radostnú správu potvrdilo niekoľko zdrojov, ktoré sa zhodujú na tom, že nastávajúci rodičia sa veľmi tešia a zároveň chcú tento požehnaný čas prežívať v tichosti. Sophie sa rozhodla dieťa utajovať najdlhšie ako to pôjde, preto si v posledných týždňoch vždy veľmi pozorne vyberala oblečenie, ktoré ukrylo jej meniace sa telo.

Bohužiaľ, tajné zdroje sú svine klebetné a tehotenstvo už nabonzovali bulváru. Sophie je vraj v štvrtom mesiaci, bábätko by malo prísť na svet v lete. Internet sa samozrejme teší na nového Starka a na túto tému vznikajú rôzne humorčeky. Fanúšikovia trénujú pokľaknutia a purkelíky a tešia sa na nové princiatko.

Pre matematických zanietencov tu mám aj nejaké čísla. Sophie má 24 rokov, Joe je o 6 rokov starší. Zasnúbili sa v októbri 2017, prvú svadbu v Las Vegas mali v máji 2018, druhú formálnejšiu, v júni 2018. Bábätko teda umiesili v absolútne správnom čase, s prehľadom to stihli do roka a do dňa od svadby. Dedinské jazyčnice by boli pyšné.

Do Winterfellu samozrejme posielame gratulácie. Keď sa dedič trónu narodí, necháme zarezať 20 volov a otvoríme 100 litrový sud vína. A aj nejaké panny obetujeme, aby sa nepovedalo.

 

Ak radi hľadáte tehotenské brušká, môžete sa realizovať. Takéto kamuflážové oblečenie nosila Sophie posledné týždne.

 

Baby is coming!

 

Tu môžete posúdiť, či sa jej tehotenstvo prejavuje už aj na zadku.

 

Takto vyzerala Sophie v januári na Grammy.

 

Tá bunda je hrozná. Ale maskuje odušu.

 

Tu sa to bruško rysuje. Ale keby som nevedela, tak by som si myslela, že je to citrónový koláčik.

 

Ja mám skutočné podozrenie, že sa títo dvaja pohoďáci ľúbia. Dúfam, že im to vydrží aspoň do najbližšej zimy.

 

Zdroje: justjared.com,  harpersbazaar.com,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk