Celebritné nešťastia a škandály posledných dvoch dekád

pridal Nikky 23.2.2020 o 13:33
Celebritné nešťastia a škandály posledných dvoch dekád


Ešte minulý rok ste si žiadali škandály, krv a slzy! Mali sme tu už všetky možné zhrnutia, čo sa stalo minulý rok.

 

Písali sme o deťoch, rozchodoch či svadbách. Posledných pár týždňov som žila v sladkom opare, že mám ešte na všetko čas, no potom som sa zrazu prebrala z novoročnej opice a zistila, že už je koniec februára! Samozrejme som nestihla splniť nič, čo som si sľúbila do nového roka a zároveň desaťročia a tak to považujem len za taký skúšobný mesiac, a že teda začínam poctivo od marca ??

Ale preto, že vás mám rada, som sa rozhodla zozbierať vám nešťastia a škandály nie z minulého roka, ale rovno z obdobia 20 rokov. Áno, od roku 2000 práve ubehlo 20 rokov a boli to dve desaťročia bohaté na škandály. To, že sa cítim ako stará vykopávka narodená na konci 80. rokov ani nebudem komentovať (bohvie ako sa cíti taká Zdena Studenková, keďže tá sa ešte preháňala po pláňach s neandrtálcami).

 

Winona Ryder

Vhupnime rovno do roku 2001 a ocitneme sa v luxusnom obchodnom dome Saks v Beverly Hills, kde vtedy áčková herečka Winona Ryder „omylom“ napchala značkové handry a šperky do svojho klobúka. Samozrejme, natočila ju bezpečnostná kamera a bol z toho škandál ako hrom. Za krádež v hodnote 5, 560 dolárov bola odsúdená na peňažnú pokutu a 480 hodín verejnoprospešných prác.

 

Michael Jackson

V roku 2002 na hoteli v Berlíne Michael Jackson mával ľudom z balkóna. Na tom by nebolo nič zvláštne keby na rukách nedržal vtedy 9 mesačného syna Princa , s prikrývkou cez hlavu, a dieťa mu skoro vypadlo. Niekedy vtedy sa začalo špekulovať o Jackovom duševnom zdraví.

R. Kelly

V roku 2002 bol prvýkrát v živote obvinený aj r´n´b spevák R. Kelly. Do chicagskych novín bola poslaná video nahrávka na ktorej je údajne on a má sex s maloletou dievčinou a močí na ňu. Spevák bol obvinený z detskej pornografie, a pred súd sa dostal až v roku 2008 a po 3 týždňoch bol oslobodený. Natočil dokument, kde sa prezentuje ako martýr a jeho albumy sa naďalej predávali ako platinové…

 

Madonna

V roku 2003 na MTV Music Awards sa pobozkali MadonnaBritney Spears (Madonna tvrdila, že Britney smrdí z úst, čo by sme jej aj verili). Vystupovala s nimi ešte Christina Aguilera, ale tá obišla naprázdno.

 

Michael Jackson

V tom istom roku sa nad Michealom Jacksonom začalo zmrákať. Jednak, jeho nos bol už na odpadnutie a na svetlo sveta vyšiel dokument, kde ho rôzni maloletí chlapci obviňujú zo zneužívania. Ranč Neverland bol určite nemým svedkom kadejakých úchylností. V roku 2005 mal Michael súd, kde ho zbavili všetkých obvinení.

 

Justin Timberlake a Janet Jackson

V roku 2004 sme tu mali taký malý ceckový škadálik. Na Super Bowle v priamom prenose Justin Timberlake „nechtiac“ rukou zachytil top Janet Jackson, a jej opírsingovaná bradavka vykukla na celý svet.

 

Brad Pitt & Jennifer Aniston & Angelina Jolie

V roku 2005 svet šokol rozvod amerických zlatíčok Brada PittaJennifer Aniston. Brad po tom, čo si v roku 2004 zahral vo filme Pán a Pani Smithovci s Angelinou Jolie, neudržal hada v nohaviciach a obľúbenému páru bol koniec. Ja som bola vždy „team Jennifer“ a čo vy?

 

Mel Gibson

V roku 2006 svet zistil, že milý ujo Mel Gibson nie je až taký milý. Ako si tak ožratý jazdil po meste, zastavil pri policajnej hliadke a spýtal sa ich či sú židia. Na to začal rozkrikovať „skurvení židia“ a že „židia sú zodpovední za všetky vojny sveta“. Ale ako správny gentleman pochválil pani policajtku že „má dobré kozy“. Po incidente bol odsúdený na verejnoprospešné práce a stretká anonymných alkoholikov. Vyše desaťročie bol nežiadaná osoba vo filmovom priemysle. Jeho nenávisť k židom je dosť irónia, keďže predtým režíroval veľkofilm Umučenia Krista.

 

Paris Hilton

V roku 2006 bola naša obľúbená celebritka Paris Hilton zatknutá za šoférovanie pod vplyvom. Skončila len s kauciou ale o pár mesiacov bola zadržaná, keď znova šoférovala a ešte prekročila rýchlosť. Milá Paris bola odsúdená na 45 dní v base, ale odsedela si 23, plus verejnoprospešné práce. Bola to zábava pre celý národ sledovať blbučkú Paris v base. Tuším o tom bola aj nejaká reality show.

 

Britney Spears

Koncom roka 2006 už začínalo hrabať aj Britney Spears, konkrétne v novembri po rozvode s treťotriednym tanečníkom a zlatokopom Kevinom Federlinom. Tu už sa plynule dostávame do roku 2007, ktorý bol extra výživný, čo sa celebritných škandálov týka. Britney a jej hrabanie si zaslúži samostatnú pikošku, ale poďme si to v skratke zrekapitulovať. Schválne, kto si ešte pamätá staré pikošky ako starý admin nakladal chudere Britney do retardov? Bohužiaľ Brit bola vždy vďačný materiál pre paparazzov, a jej slávne psychicky labilné obdobie trvalo pár rokov. Tá žena nikdy nemala šťastnú ruku na chlapov, manažérov a ceruzky na oči. Vo februári si oholila hlavu a v marci 2007 Britney úplne stratila právo na výchovu svojich dvoch synov, po tom čo sa podnapitá s nimi vozila po LA, bez detskej sedačky, prípadne jej padali z rúk keď utekala pred novinármi. Medzitým sa kamošila s Paris Hilton a spoločne jazdili po LA bez gatiek, ale zato s bielym v nose. Britney pravidelne chodila po psychiatrických liečebniach, plakávala na chodníkoch, či randila s paparazzami. Z celého tohto dnes už kultového obdobia sa spamätáva dodnes, a hoci mám rada jej hudbu, ani dnes na mňa nepôsobí veľmi príčetne.

 

Zopár legendárnych fotiek

 

 

 

 

 

Anna Nicole Smith

Šokom pre verejnosť bolo aj úmrtie playmate Anny Nicole Smith, ktorá umrela podobne ako jej idol Marilyn Monroe vo veku 39 rokov. Krátko predtým sa predávkoval a umrel jej 20 ročný syn, a do toho bola Anna Nicole prepieraná pre otcovstvo jej malej dcéry. Nemala veľmi šťastný život a ukončila ho predávkovaním 9 rôznymi liekmi na predpis.

 

Preslávila sa vydajom za starého boháča Howarda Marshalla. Foto zo svadby, Anna pohľadom čekuje koľko času mu ešte zostáva.

 

Kim Kardashian

V roku 2007 uzrela svetlo sveta aj sex tape speváka menom Ray J a wannabe hviezdičky Kim Kardashian, ktorá bola dovtedy len rozmaznaná dcéra bohatého ocka a profesionálna kamoška celebrít typu Paris Hilton . Po tomto momente svet už nikdy nebude ako predtým, a ak si ešte stále niekto myslí, že to nebolo perfektne naplánované, tak spadol z jahody. Celá rodina sa zviezla na Kiminej obrovskej riti, a ich primitívna reality show už oblbla nejedno mladé dievča. Z mena Kim K. West sa stala značka a jej matka Kris Kardashian si zaslúži Nobelovu cenu za manažovanie, lebo upliesť z hovna bič (doslova) sa nepodarí len tak každému.

 

Heath Ledger

Hneď v januári roku 2008 bol nájdený mŕtvy herec Heath Ledger. Ako inak, bol predávkovaný liekmi na predpis. Škoda ho.

 

Chris Brown & Rihanna

V roku 2009 otriasol svetom ďalší škandál. Chris Brown (na pikoškách známy ako Pán pästička), zbil svoju vtedajšiu priateľku Rihannu. Fotku zbitej Rihanny si môžete pozrieť nižšie. Dnes sú vraj nad vecou.

 

Michael Jackson

25. júna toho istého roka zomrel Michael Jackson a nikto presne nevedel ako. Michael mal len 50 rokov, no jeho zdravotný stav bol katastrofálny. Nakoniec bol obvinený jeho osobný lekár, ktorý mu dal infúziu Propofolu, čo je liek, ktorý sa používa pri narkóze. Napriek tomu, že spevák dlhé roky trpel nespavosťou, depresiami a inými zdravotnými problémami, jeho smrť zostáva pre mňa vraždou. Smútil za ním celý svet.

Brittany Murphy

V decembri 2009 zomrela aj ďalšia mladá herečka Brittany Murphy vo veku 32 rokov. Zomrela údajne na pneumóniu (pričom jej v krvi našli aj stopy po rôznych liekoch a drogách) a čo je najzvláštnejšie, o 5 mesiacov neskôr presne na tú istú príčinu zomrel aj jej manžel Simon Monjack.

 

Taylor Swift & Kanye West & Beyoncé

V roku 2009 na odovzdávaní Video Music Awards sme boli svedkom ako Karolovi začalo regulérne hrabať. So škaredým účesom vyskočil na pódium a prerušil Taylor Swift, ktorá vyhrala cenu za najlepší videoklip, že tú cenu mala vyhrať Beyoncé. Odvtedy medzi Kanyem a Taylor začala zúriť mediálna vojna.

 

Sandra Bullock

V roku 2010 Sandra Bullock zistila, že si vzdala prvotriedneho kurevníka. Tento ehm „herec z reality show“ , po tom čo celý svet prišiel na jeho početné nevery, chcel od Sandry dokonca aj výživné. Sandra ho kopla do riti a rozviedla sa.

 

Whitney Houston

Vo februári 2012 celý svet obletela správa, že Whitney Houston zomrela. Už dlhšie sa o nej hovorilo, že šnupe prvú ligu, no nikoho nenapadlo, že to je až také vážne. Ako vieme, neskôr tento nešťastný osud postihol aj jej dcéru Bobbi Kristinu a jej nevlastného syna Nicka Gordona. Zatiaľ sa podarilo prežiť len najväčšiemu feťákovi z rodiny, Bobby Brownovi, ktorý si žije spokojne ďalej. Škoda takého talentu ako bola Whitney.

 

Kristen Stewart & Robert Pattinson

V júli 2012 obleteli svet fotky ako tichá voda Kristen Stewart podvádza svojho milého Roba Pattinsona so starším a hlavne ženatým režisérom. Tieto dve hviezdy z filmu Twilight chodili spolu 4 roky, ak by niekto na to už zabudol. Kirsten sa po nevere kajala, ale ani to jej nepomohlo. Dnes už vieme, že skončila ako lesbička s umastenými vlasmi.

 

Amanda Bynes

V roku 2012 sa psychicky zrútila aj ďalšia detská hviezdička Amanda Bynes. Začalo to tweetom „I want Drake to murder my vagina“ (chcem aby Drake zavraždil moju vagínu). Ako to myslela, si viete domyslieť. To, že bola celý čas na drogách už nikoho neprekvapí. Na sociálne siete pridávala kadejaké podivné príspevky, nosila ohavné parochne a bola na súde za rôzne delikty typu držba drog, jazda pod vplyvom, nehody atď…

 

Neviem, čo vyzerá ohavnejšie. Tá parochňa alebo ten jeden pazúr na ruke.

 

 

To zvieratko je živé ??

 

Miley Cyrus

V auguste roku 2013 hrablo aj Miley Cyrus a to priamom prenose na MTV Music Awards. Jej legendárny twerk s Robinom Thickem už všetci poznáme. Bohužiaľ celý svet bol svedkom Mileyho vyčíňania ešte pekných pár rokov. Na nechutný vyplazený jazyk a hojdanie na kladive sa ťažko zabúda.

 

 

 

Woody Allen

V roku 2014 bol obvinený režisér Woody Allen, že sexuálne zneužíval svoju dcéru Dylan Farrow od veku 7 rokov. Obvinenie prišlo priamo od nej, takže na tom asi bude niečo pravdy. Pán, ktorý si vezme za ženu svoju adoptívnu dcéru, určite nebude úplne v poriadku.

 

Jay Z

V máji 2014 sa strhla legendárna bitka vo výťahu. Solange Knowles napadla manžela svojej sestry Jay Z-ho po Met Gala after party. Bitka sa mu ušla údajne za jeho nevery a bola to dosť vtipná podívaná. Queen Bey si predsa nebude špiniť ruky.

 

Jennifer Lawrence & Kirsten Dunst & Kate Upton

V auguste 2014 hackeri potešili celý svet, keď z nechránených celebritných cloudov ukradli stovky nahých fotiek. Celý svet mohol obdivovať nahú Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst alebo Kate Upton. Všetky hviezdy boli neskutočne pobúrené a dotknuté, ale komu niet rady, tomu niet pomoci… (Update: všetky chúlostivé fotky boli kompletne zmazané z webu a hackeri zabásnutí).

Bill Cosby

Koncom roka 2014 vypukol obrovský škandál ktorý sa týkal milého deduška Billa Cosbyho. Istá komička obvinila Billa, že ju v minulosti znásilnil. Nato sa začali ozývať ženy naprieč celou krajinou, že ich Bill sexuálne napadol. Malo sa to diať v priebehu 30 rokov. Ozvalo sa dokopy vyše 60 žien a dedko má čo robiť, aby sa z toho na staré kolená vysekal. Momentálne sa ťahá po súdoch. Napadá ma jediná otázka, prečo tie ženy čakali tak dlho?!

 

Ben Affleck a Jennifer Garner

V júni roku 2015 skončilo ďalšie „ideálne“ hollywoodske manželstvo. Nezachránili ho ani návštevy kostola. Ben Affleck a Jennifer Garner si dali zbohom pre Benove nevery a alkoholizmus. Že Ben skončil ako troska, to vieme, ale Jennifer ako svätica mu naďalej pomáha a vozí ho po liečebniach.

 

Johnny Depp a Amber Heard

V roku 2016 sa po krátkom manželstve rozviedli aj Johnny DeppAmber Heard. Jonny vykreslil Amber ako peknú mrchu, ktorá ho údajne napadla tak, že skončil v nemocnici a odfaklila mu kúsok prsta. Amber sa bránila, že ju Jonny tiež fyzicky napádal, skrátka ideálne hollywoodske manželstvo.

 

Angelina Jolie a Brad Pitt

Ešte škaredší rozvod sme mali možnosť vidieť na jeseň toho roku. Angelina JolieBrad Pitt sa rozviedli po dvoch rokoch, pre neprekonateľné rozdiely. Angelina kydala na Brada špinu rôzneho druhu a bránila mu v styku s deťmi. Dnes už je to vyriešené, no na Angelinu má málokto dobré slovo.

 

Patrick J. Adams & Meghan Markle

V roku 2017 sme tu mali taký menší škadálik keď Patrick J. Adams, hviezda seriálu Suits, bol donútený zmazať si všetky sociálne siete. Stalo sa to po tom, čo postol nevinnú fotku zo seriálu, jeho a jeho seriálovej partnerky Meghan Markle na počesť 100 epizódy seriálu. Vtedy sa už vedelo, že Meghan sa zasnúbila s princom Harrym a tak chudák Patrick čelil nasratým fanúšikom a hovorcom kráľovského páru. Tu je tá „inkriminovaná“ fotka.

 

Demi Lovato

V júli roka sa predávkovala Demi Lovato, a bola na pokraji života a smrti. Na niekoľko mesiacov si zmazala sociálne siete a strávila mesiace v liečebni. Dosť irónia, keďže len mesiac pred predávkovaním vypustila do sveta singel „Sober“

 

Felicity Huffman a Lori Loughlin

V roku 2019 sme tu mali tiež kvalitnú špinu. Začnime hneď škandálom, kde si celebritní rodičia (ale nielen tí) kupovali falošné výsledky testov pre svoje detičky, aby sa dostali na prestížne univerzity. Medzi obvinenými boli aj hviezdy ako Felicity Huffman a Lori Loughlin. Ako to skončilo už vieme, museli zaplatiť odškodné a odkrútili si pár dní v base.

 

Harvey Weinstein

Škandály dvadsaťročia uzavrieme hnutím #METOO, aj keď pravdupovediac, v celej tej špine sa mi vŕtať nechcelo. Bol raz jeden bohatý hollywoodsky producent menom Harvey Weinstein, ktorý bol v súkromí neskutočné prasa. Pod jeho Weinstein Company patrila prakticky polovička Hollywoodu a tak celé dlhé roky obťažoval herečky a nútil ich ku kadejakým perverznostiam. Až v roku 2017 sa ozvali dve umelkyne Rose McGowan a Ashley Judd. Po tomto sa strhla lavína a začali sa ozývať rôzne áčkové ženské celebrity, že aj oni mali túto skúsenosť s Weinsteinom. Do toho sa ozvali ešte feministky a celý škandál sa už ťahá vyše 2 rokov. Weinstein stratil svoj vplyv v Hollywoode a väčšina známych sa od neho tiež dištancovala, momentálne prebieha súd.

 

Zdroje: dailymail.co.uk, twitter.com, npr.org, wikipedia.org, abcnews.go.com, news.com.au, refinery29.com, cosmopolitan.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk