Zabudnuté hviezdičky

pridal Nikky 23.2.2020 o 10:19


Ak ste túto slečnu na titulnej fotke nespoznali, nevadí. Je to modelka a herečka Charlotte McKinney, ktorá sa preslávila vďaka ceckom.

Na pikoškách ešte za čias starého admina jej cecky boli dosť obľúbené. Je považovaná za americkú sexicu, ale či aj naozaj je, to už nechám na vaše posúdenie. Spolu s ňou sa bola vyvetrať aj Dakota Fanning, ktorej aby som nekrivdila, tak poviem, že je to mladá úspešná herečka, ktorá sa naposledy objavila v megaúspešnom Once Upon a Time in Hollywood (pozri Oscarov).

Spolu s nimi bola zahliadnutá aj „škaredá brada“ Rumer Willis, ale o tej zas poviem, že mala na sebe krásny model vo farbe tohto roka ( ak niekto nevie, je to klasická modrá).

Rumer sa venuje herectvu (tiež mala roličku vo vyššie spomenutom filme) a spevu. Tieto dámy prišli na otvorenie luxusného obchodného domu The Webster Store v Beverly Hills.

Prišla aj naozaj zabudnutá sestra Jessici SimpsonAshlee Simpson s manželom Evanom Rossom. Ashlee bola kedysi speváčka a dnes sa venuje prevažne  rodine.

 

Tak sa poďme spolu pokochať handrami, a zhodnotiť komu to vyšlo a komu nie!

 

Ceckatá Charlotte a jej anorektické rúčky… Angelina zatiaľ iba ticho plače v kúte.

 

Dakota prišla v čiernom dámskom kostýme a za mňa dobre

 

Neviem ale kde dala prsia

 

Rumer síce v genetickej lotérii nevyhrala, ale za mňa vyhrala s týmto outfitom

 

Vykračuje si hrdo so vztýčenou bradou

 

Ashlee a Evan. Tuto neviem, čo je horšie. Či jej škaredý top alebo jeho výzor kubánskeho pasáka

 

Na Ashlee sa mi páči farba jej vlasov a nohavice a na Evanovi sa mi nepáči nič. Aspoň si mohol kúpiť správnu veľkosť saka, keď už ide medzi ľudí

 

P.S.: pre napravenie zraku tu máte reklamu na hamburgery, v ktorej sa Charlotte preslávila. Vysielala sa na Super Bowle 2015 a v skratke vám prezradím, že hlavú rolu si zahrali jej cecky

 

Zroje: dailymail.co.uk,  youtube.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk