Dávajte si pozor!

pridal Nikky 29.2.2020 o 8:45


 

Ak nebudete poslúchať, táto teta vás príde v noci zožrať!

Určite úmorne premýšľate, ktorá celebrita bola zjedená touto hrošicou, tak vám prezradím, že žiadna, je to samotná Yasmine Bleeth.

Možno vám ani toto meno nič nehovorí, tak poviem len, že je to jedna z bývalých sexíc, čo hrali v seriáli Baywatch (Pobrežná hliadka). Hrala krásku Caroline Holden, ktorá bola mladšia sestra krátkovlasej Stephanie. Yasmine spolu s Pamelou AndersonCarmen Electrou boli považované za hlavné ťaháky seriálu, teda hlavne pre chlapov. Baywatch bol jej najväčší televízny úspech, okrem toho sa objavila v pár Béčkových filmoch a pracovala hlavne ako modelka spodného prádla.

Dnes už ako 51-ročná bývalá herečka kašle na kariéru v Hollywoode a ako správna hviezdička aj ona si prešla závislosťou na drogách a liečením, kde stretla životnú lásku, majiteľa striptízového klubu (aké romantické). Žijú spolu v šťastnom manželstve (aj ja chcem chlapa čo by ma miloval aj s 20 kg nadváhou) a takto krásne vyštafírovaná vybehla vyvenčiť psíka.

 

 

 

 

Spokojná buchtička

 

 

Škaredé šatičky, mikina a ortopedické šľapky a hovienko do ruky, takto sa chodí na prechádzky

 

 

Dúfajme, že havo to prežil

 

 

So susedom , s ktorým asi zdieľajú rovnakú lásku k Mekáču

 

 

Yasmine s manželom

 

 

A takto vyzerali predtým, než sa na nich podpísal zub času

 

 

Dajme si ešte pár nostalgických fotiek z Baywatchu

 

 

Vlhké sny mnohých mužov

 

 

Carmen, PamelaYasmine. V časoch keď svet ešte nechyroval o instagramových influencerkách otŕčajúcich zadok pri promovaní kolagénu, boli tieto tri stelesnením sexepílu

 

 

Zdroje: Dailymail.co.uk,  Rankedwiki.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk