Čerstvé celebrity

pridal kiwi 2.3.2020 o 22:26


Také tie úplne čerstvé. Poväčšine v plienkach.

Keďže sme tu už tento rok mali pár nekrológov, dávam sem čosi na vyváženie. Nové celebritné deti. Šupla som ich ale do jedného článku, nech nepreháňame a nie je ich tu zo päť o maličkých zlatučkých bábätkách.

Chris Noth

Mr. Big, alebo teda pán Božský, musí mať asi božskú trpezlivosť. V jeho veku si chce snáď už väčšina ľudí po obede príjemne schrupnúť, alebo pri káve pozerať na to, ako Barnaby a stará Marplová riešia vraždy. Chris bude však teraz namiesto toho počúvať detský plač, pretože vo veku  65 rokov sa stal druhý raz otcom. Jeho o 30 rokov mladšia manželka, Tara Wilson, mu porodila druhého syna. Po čokoládovom Orionovi sa tentoraz inšpirovali britskou poéziou romantizmu, malý sa volá Keats. Nadšené z neho boli aj kolegyne zo Sexu v meste, Kristin Davis a Sarah Jessica Parker, vraj je nádherný a perfektný.

 

So starším Orionom
Chris Noth v časoch  Sexu v meste. Mali ste radšej jeho, alebo Aidena?
Jon Corbett je fajn, no pre mňa je viac ako Aiden Ian z Tučnej gréckej svadby. A hoci som Aidena nemala v láske, snáď ani on si nezaslúžil mať na krku Carrie, najotravnejšiu postavu celého seriálu.

Elijah Wood

 

Fanúšikovia Pána prsteňov, pomôžte. Objavila sa v niektorom z filmov (tuším v Dvoch vežiach by to mohlo byť) táto básnička?
Mala muška sla
Slzy v oškach ma
V pavušine chytená
Bude skoro zjedená
Už je to hodná chvíľa, čo som videla filmy a čítala knihy, tak si normálne nie som istá, kde som to počula. Ale nech je to akokoľvek, jednu novú malú mušku má doma aj Frodo Baggins / Bublík / Pytlík, teda Elijah Wood. Schválne, koľko rokov mu tipujete? Lebo ja som sa netrafila. Elijah má 39, no podľa mňa tak zo 10 rokov vyzerá rovnako, hádala som mu teda menej. S partnerkou, dánskou producentkou Mette-Marie Kongsved, je tri roky, meno ani pohlavie dieťaťa neoznámili.
Pomerne čerstvá fotka, Elijah a Mette-Marie sa v utorok 18.2. vybrali na premiéru nového spracovania Emmy od Jane Austen. Tá slečna v strede je Anya Taylor-Joy, nová Emma Woodhouse. No ja neviem. Originálny film by už nebol?
A ešte otázka do plénu. Mýlili sa vám niekedy Elijah a Daniel Radcliffe? Obaja sú nie práve najvyšší, tmavovlasí a modrookí, no s čistým svedomím vravím, že som ich vždy v pohode zvládala rozlíšiť (a to mi Jeffrey a Javier párkrát pri sledovaní filmov robili problém). Akurát na tejto jednej animácii dosť vidieť tú podobu.

Felicity Jones

 

Kde bolo, tam bolo, na strednej som mala španielčinárku, s ktorou sa po desiatich rokoch rozišiel chlap. Rok a pol po rozchode bola už vydatá za iného, presťahovaná do iného mesta, a s novým manželom mala dieťa. Felicity Jones to teda trvalo o čosi viac ako len rok a pol. V roku 2013 jej po desiatich rokoch skončil vzťah so sochárom Edom Fornielesom. Charlesa Guarda si zobrala v roku 2018, čomu predchádzalo trojročné randenie. A čoskoro bude aj to dieťa, v decembri Felicity potvrdila tehotenstvo a teraz tu už máme fotky s bruchom…povedzme, že keď človek zaostrí zrak, je ho aj pod tým kabátom trochu vidno.
S manželom Charlesom
Nemám rada, keď sa tehotenstvo prezentuje ako super sexi záležitosť. Tak tu je ešte sexi netehotná Felicity na fotení pre magazín GQ v roku 2014

Anna Kournikovova a Enrique Iglesias

 

Na rozdiel od Felicity, ktorej dieťa ešte prebýva v bruchu, Anna Kournikovova už došamrolovala. S Enriquem majú dievča, a aby to bolo každému jasné, rovno jej na hlavu narazili ružovú čiapku s mašľou, ešte ani oči rozlepiť nestihla. Na Instagrame o nej Enrique napísal, že je jeho Sunshine a hoci u celebrít by nebolo úplne odveci čakať, že to napíšu aj do rodného listu, v tomto prípade to považujem ozaj len za láskyplnú prezývku. Dvojičky dostali dva roky dozadu úplne normálne mená, tak tento trend asi po Lucy a Nicholasovi rodičia zopakujú aj teraz. Snáď.
No dobre, pri mame už Slnečný svit trošku tie oči pootvorila

Milla Jovovich

 

Dievča má aj Milla Jovovich, a to po Dashiell Eden a Ever Gabo už tretie. Volá sa Osian Lark Elliot. Osian je welšské chlapčenské (hej, chlapčenské, dobre čítate) meno, na ďalších sa nevedeli dohodnúť, tak tam šupli obe. Milla sa fanúšikom na Instagrame zdôverila s tým, že keďže Osian trpí novorodeneckou žltačkou, ona sa sa vraj snaží byť „plne funkčným nástrojom na výrobu mlieka“, pretože práve to by malo malej pomôcť. Nápomocné sú okrem mlieka aj dve staršie sestry, ktoré tú najmladšiu rady kŕmia z fľaše. Millina najstaršia dcéra má 12, tak verím, že tá jej aj reálne bude vedieť trochu pomôcť.
Mladšia, teraz už prostredná, má len štyri, no statočne pomáha aj ona
Celá rodinka. Najstaršia dcéra je úplná mamina. Inak, Milla má 44. Jej manžel, Paul W. S. Anderson, 54 a veru každý z nich na svoj vek vyzerá fakt slušne.
Toť zatiaľ všetko. Informovať som vás informovala a teraz dúfam, že celebrity si aspoň na chvíľku s rodením dajú pokoj, aby ďalší článok mohol byť zase raz na inú tému. Do skakavenia, priatelia!
UPDATE: Daniella Pick si pokoj nedala a drzo si porodila v sobotu 22.2. Takže už aj Quentin Tarantino je otcom. Jeho synovi želám, aby bol šikovný po tatinovi, vzhľad po ňom dediť nemusí.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk