Orlandovo tetovanie

pridal Pivonia 2.3.2020 o 20:23


Orlando Bloom si nechal na predlaktie vytetovať nezmysel. Pomýlil sa v morzeovke.

 

Orlando byť taký jednoduchší. Orlando si vytetovať na ruku meno svojho syna. Orlando si dobre nekuknúť, čo tie bodky a čiarky znamenať. Dobrí ľudia z krajiny Instagram Orlanda upozorniť, že tam má Frynn namiesto Flynn. Orlando pretetovať.

Asi tak by som v skratke opísala desivú aféru, ktorá sa udiala v istom exkluzívnom tetovacom štúdiu. Orlando sa rozhodol, že si na predlaktí navždy nechá zvečniť meno svojho 9- ročného syna Flynna. Nestačili normálne latinské písmenká, na ktorých sa viac-menej nedá nič pokaziť. Orlando sa rozhodol pre morzeovku. A tú poriadne domrvil. (bože vďaka, že to neboli čínske znaky – kung- pao by som nepredýchala)

Orlando došiel so štúdia, ukázal obrázok a tatér tetoval. Keď dorazil domov, hneď sa s výtvorom pochválil na Instagrame. V komentári sa laškovne pýtal, či jeho sledovatelia vedia, čo obrázok predstavuje. Fanúšikovia vedeli. Bolo tam napísané Frynn a to bude pravdepodobne skomolenina mena Orlandovho syna Flynna.. Orlando zaplakal, kedže fanúšikovia sa nemýlili. Obrázok údajne našiel na pintereste a nenapadlo mu prekontrolovať to.

Orlando sa teda so sklonenou hlavou vrátil naspäť do štúdia a tetovanie nechal prerobiť.

A v tomto okamihu sa končí naša bájka o Orlandovi a jeho tetovaní. Aké z nej plynie poučenie? Ja to vidím na staré známe príslovie, ktoré vyslovil už Konfucius druhý:

„Dvakrát čekuj, raz tetuj.“

Podľa mňa by si však poučenie z tohto príbehu mala zobrať najmä Katy Perry. Je veľmi dôležité, aby mal váš nastávajúci mozog.

 

Takto to vyzerá, keď sa pokúsite do morzeovky prepísať slovíčko Frynn. Túto fotku zverejnil Orlando 11. Februára.

 

Orlando okrem toho zverejnil aj tvár páchateľa. Na obrázku známy tatér Balazs Bercsenyi.

 

A tu už si môžete prezrieť opravené tetovanie. Inak, priznám sa, že sa mi to celkom páči. Je to veľmi vkusné.

(ak pripustíme, že tetovanie môže byť vkusné)

 

Okrem toho si Orlando nechal vytetovať aj spomienku na svojho psa Sidiho, ktorý umrel v roku 2016.

 

Orlando a Katy. Zasnúbili sa minulý rok na Valentína, na svadbu stále čakáme. Fotografia vznikla na ich zásnubnej párty.

 

Tu je už spomínaný Frynn, za rúčku ho drží jeho mama Miranda Kerr. Za Orlanda bola vydatá 3 roky.

 

Aj Orlando je dobrý tatko a Frynna pravidelne venčieva.

 

A ešte Legolas. Pretože nemôžem napísať článok o Orlandovi Bloomovi bez toho, aby som do neho neprepašovala istého blonďavého elfa.

 

Zdroje: foxnews.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk