Sledovali sme Emmu Roberts

pridal Vesna 3.3.2020 o 22:00


 

Len tak, z nudy.

Ignác sa v nedeľu nudil, už mal plné zuby politických debát v telke a tak sa vydal vykonávať svoju obľúbenú činnosť – šmírovanie. Alebo šmúzovanie? To je jedno, podstatné je, že má na celebrity veľké šťastie. Natrafil síce na menšiu rybku v hollywoodskom rybníku, ale lepší vrabec v hrsti, ako Brad Pitt na streche.

Emma Roberts (29), ako iste viete, je neter Julie Roberts (52) a dcéra Erica Robertsa (63). Pre prípad, že neviete kto Eric je, je to ten čudný týpek, ktorý sa objavoval v random videoklipoch. Napríklad Mariah Carey si ho zavolala do klipu dokonca dvakrát. Ak obdivujete Rihannu, Akona, Ja Rula, The Killers alebo Gloriu Estefan, potom viete, že aj v ich klipoch sa jeho zapamätateľná tvárička objavila. Pre mňa je toto jedna z najväčších záhad vesmíru. Proste prečo on. Keď som si ho googlila, google mi medzi návrhmi vyhodil dotaz, či má Emma so svojim otcom vzťah. Čudné, všetci Robertsovci sú čudní.

Nevieme v akom duchu sa chystala Emma v nedeľu stráviť deň, ale páči sa mi, ako sa pristavila pri ryšavej mačke a pomojkala sa s ňou. Potom zbadala Ignáca a nahodila svoj resting bitch face. V negatívnych úlohách sa mi veľmi páči. Určite poznáte sériu American horror story, alebo seriál Scream Queens. Obe série sú z dielne jedného tvorcu, takže ich podobný absurdný obsah nie je náhoda. Tento rok v marci vás Emma pozýva do kina na film The Hunt. Thriller od tvorcov Očisty nám predstaví skupinku obyčajných ľudí, ktorí sa preberú uprostred bojiska. Tajná elitná spoločnosť si zmyslí, že lovenie ľudí je dobrý nápad. Námet je trošku klišé, podobných filmov je habadej, každopádne ja si tento žáner vždy rada pozriem. A čo vy? ??

 

 

Mojkanie

 

 

Resting bitch face. Chudák Ignác, takto na ňho dlho nikto nezazeral.

 

 

Nový frajerko, neverending story s Evanom Petersnom už je pasé.

 

S exsnúbencom Evanom a s príšernou ofinou.

 

 

S tetou Juliou Roberts. Podobajú sa?

 

 

Táto fotka sa mi páči. Nechcela som to spomínať, ale chlebárne majú teda riadne.

 

 

S creepy otcom Ericom.

 

 

Vo filme The Hunt.

 

 

 

 

Trailer:

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  youtube.com,  us.hola.com, piterest.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk