Ďalšia tehotná celebrita

pridal Nikky 7.3.2020 o 16:49


Ak ste podľa titulnej fotky neuhádli, je to Katy Perry!

Nebudem písať ako moja kolegynka (pozdravujem), že ju Legolas napustil ako istý druh koláčika. Skrátka napíšem, že ju oplodnil a teraz sa jej to už nepodarí skrývať, keďže podľa veľkosti bruška môže byť v takom 5 mesiaci (deti nemám, tak sa možno mýlim). Dieťa sa má údajne narodiť v lete a Katy a Orlando sú podľa vyjadrení neskutočne šťastní.

Orlando síce tu na pikoškách veľa obdivovateliek nemá, ale jemu je to určite šuma fuk, keďže sa stane druhýkrát otcom, a snáď tentokrát sa už trafí do správnej tetovačky.

Katy má 35 rokov, čiže vek na materstvo a Orlando (43) a jedného 9-ročného syna s Mirandou Kerr. Katy tehotenstvo oznámila v novom videu „ Never Worn White“, kde jej to veľmi pristane a celá žiari. Katy a Orlando sú aj zasnúbení a tak veríme, že sa čoskoro dočkáme aj svadby. Čo myslíte, čaká Katy chlapčeka alebo dievčatko? Ja som za dievčatko. Snáď to Ignác čoskoro vypátra. Tak teda blahoželáme, celebritný baby boom sa tento rok celkom rozbehol.

 

Zábery z klipu, Katy bola vždy minimalistka

 

Niekto sa tu inšpiroval Beyoncé?

 

Iluminátska symbolika nesmie chýbať

 

A je to tady! Držanie sa za brucho teraz budeme vidieť stále

 

Takto sa Katy ešte nedávno schovávala

 

Šťastní rodičia

 

Zásnubný prsteň

 

Katy to potvrdila aj na svojom Instagrame, gratulácie sa začali hrnúť

 

Inkriminovaný videoklip

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  Instagram.com,  Youtube.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk