Gwyneth sa bojí koronavírusu

pridal Pivonia 8.3.2020 o 13:53


Buď ako Gwyneth. Umývaj si ruky a šír paniku.

 

Z Gwyneth Paltrow sa nejakým nedopatrením stala akási hollywoodska ambasádorka zdravia a zdravej výživy. Desí ma to, keďže som presvedčená, že Gwyneth je prepelica, ktorá kvôli zisku a publicite urobí čokoľvek.

Gwyneth je momentálne celkom pochopiteľne vystrašená šírením koronavírusu. Veď kto by nebol. A preto na svojom Instagrame zverejnila fotografiu Bana z Batmana. Pri bližšom skúmaní zistíte, že to nie je zamaskovaný Tom Hardy, ale len vydesená Gwyneth Paltrow s rúškom na tvári. Gwyneth sa vybrala do Paríža na týždeň módy a robí všetko preto, aby ostala zdravá. K fotografii napísala:

„Na ceste do Paríža. Paranoidná? Prezieravá? Panika? Pokojná? Pandémia? Propaganda? Paltrow nerieši a chystá sa spať s touto vecou v lietadle. Už som raz v tomto filme bola. Ostaňte v bezpečí. Nepodávajte si s nikým ruku. Umývajte si často ruky.“

Áno, Gwyneth o sebe hovorí v tretej osobe a nadmerne používa písmenko P. Rozkošné. Ja by som ešte niekoľko slov pridala: Pripečená, preafektovaná, prepelica.

V komentári odkazuje na film Nákaza (Contagion) z roku 2011, v ktorom jej postava dostala smrtiaci vírus a započala ničivú pandémiu v Spojených štátoch. Naša Gwyneth presne vie, ako zatočiť s koronavírusom, pretože hrala v TOM filme. To dáva zmysel, nie?

Gwyneth má v niečom pravdu. Hygiena je základ. Ja odporúčam vyhýbať sa miestam s vysokou koncentráciou smrkajúcich indivíduí. Zároveň odporúčam nepočúvať rôznych šarlatánov, neliečiť sa savom ani dobrou energiou kryštálov, ale radšej zavolať lekárovi, ostať doma a informovať sa, aby ste to nešírili. Ale to vy určite viete, tak načo si deriem klávesnicu. (Odborníci sú na čísle 0800 221 234 odpovedajú na otázky 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Emailový kontakt: novykoronavirus@uvzsr.sk)

Ak si chcete zohnať takú frajerskú masku, ako má Gwyneth, máte smolu. Je beznádejne vypredaná, ako všetko, čoho sa dotkne Gwynethnina rúčka, nôžka či vagínka. Inak, keď sme pri tej vagínke. Gwyneth nedávno robila rozhovor u Jimmiho Kimmela. Opýtal sa jej, ako jej deti reagujú nato, že ich mama predáva na svojej stránke sexuálne produkty.

„Môj syn mi minule povedal – najskôr som si myslel, že je fakt trápne, že na svojej stránke predávaš vibrátori. Teraz si ale myslím, že je to super vec, si feministka, mami!“

Nie, nebudem komentovať to, aký vplyv môže mať na deti táto osoba. Radšej sa vrátim ku koronavírusu. Gwyneth nie je jediná, kto sa chráni pred touto nákazlivou pliagou. Fotku v rúšku zverejnila aj Kate Hudson. Odborníci však varujú, že takýto typ ochrany je v podstate úplne zbytočný. Taká obyčajná papierová maska vás pred vírusmi neochráni.

Ostaňte zdraví, jedzte cviklu a nepanikárte!

 

P.S.: Pamätáte si ešte na Naomi Campbell ako sa chránila pri cestovaní, dávno pred koronou?

 

Gwyneth sa obáva, aby neskončila takto. (Nákaza, 2011)

 

Gwyneth si vo filme dlho nezahrala. Vírus ju skolil ako jednu z prvých.

 

Gwyneth Paltrow je kráľovná šarlatánov

 

Tom Hardy je Bane

 

Ak máte chuť, dajte si aj rozhovor. Alebo si radšej dajte pol litra vodky. To vám zabije menej mozgových buniek ako jedna Gwyneth.

 

 

Zdroje: celebitchy.com, news.sky.com, celebitchy.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk