Opäť Pete Davidson

pridal kiwi 15.3.2020 o 19:41


O show Saturday Night Live, aj o Ariane.

 

Pete (26) je zaujímavý zjav. Nepáči sa mi, vtipný sa mi zdá len občas, ale aj tak ho trochu ľutujem. Poznám ho len z SNL a potom zo vzťahu s Arianou Grande (26). K Ariane sa ešte dostanem, začnem SNL. Pete tam vie byť celkom fajn, ale väčšinu času hrá v podstate samého seba. A zdá sa, že mu to začína prekážať. Trochu o tom porozprával v rámci rozhovoru s pánom, ktorý si hovorí Charlamagne Tha God.

Osobne si myslím, že by som mal s touto show skončiť, pretože si tam zo mňa robia srandu. Som pointou vtipov z Weekend Update (to je tá časť relácie, kde moderátori za stolom prezentujú „správy“). Keď tam náhodou nejaký víkend nie som, hovoria veci ako „haha, Pete je totálny magor“. V tej budove mám divný pocit, že neviem, na čej strane vlastne sú. Či sa smejú so mnou, alebo na mne.

Ďalej dodal, že v SNL sa veľa naučil, a ako komikovi mu práca tam určite pomohla, ale aj tak má pocit, že ho tam ľudia majú za idiota. Zároveň však povedal aj to, že ak ho tam naďalej chcú, rád ostane. Buďte teraz múdri. Blind Gossip sa na margo tohto celého vyjadril tiež, keď písal o televíznom hercovi, ktorý je vraj nestabilný a hoci v práci veľmi nehviezdi, boja sa, že by si mohol niečo spraviť, keby ho vyhodili. Preto sa majú tešiť zo správ, že zvažuje odchod zo show. Či skutočne odíde, je už ale druhá vec, jeho sťažovanie sa dá vnímať aj ako súčasť vyjednávacej stratégie.

Neviem, či za pocit, že všetci v SNL sa proti nemu spriahli, nemôže náhodou aj hraničná porucha osobnosti, ktorou Pete trpí. Je pravda, že pár vtipov na jeho adresu tam padlo, a to hlavne, keď chodil s Arianou. Na druhej strane, SNL sa na popkultúre baví nonstop a čo sa už dá robiť, keď Pete sa súčasťou popkultúry vzťahom so speváčkou stal? Pripomínam, že chodiť spolu začali v máji 2018, ani nie dva týždne po Arianinom rozchode s Mac Millerom (28). Hádam o menej ako tri týždne na to už boli aj zasnúbení, bývali spolu a dali sa spolu potetovať. No skúste to nesparodovať. V poslednom čase sa skutočne stalo, že Pete pár víkendov po sebe show vynechal, pretože natáčal čosi iné, tak to tam trochu vtipne okomentovali v štýle, že Pete si aj tak chodí len vtedy, kedy sa mu zachce. Čo tiež nie je dvakrát strašidelný vtip na jeho adresu. Takže s tým takzvaným zlým zaobchádzaním s Peteom v SNL mi to príde také všelijaké.

No a ešte viac sa Pete otvoril v rámci svojho najnovšieho stand-upu. Začal tým, že spomenul septembrové interview pre Vogue, kde o ňom rozprávala Ariana. Nazvala ho úžasným rozptýlením, ktoré prišlo po rozchode s Mac Millerom a že ho vraj milovala, ale nepoznala. Nakoľko sa zasnúbili po tých dvoch-troch týždňoch, že ho nepoznala, to jej fakt verím. Pete mal problém skôr s tou prvou časťou vety, a hlavne so slovom „rozptýlenie“.

Viete si predstaviť, že by som to urobil ja? Mal by som po kariére, keby som sa nastriekal nahnedo, skočil na obálku Vogue a začal takto rozprávať o svojej bývalej. Viete si predstaviť, že by som to urobil? Keby som povedal, že áno, spával som s ňou, pretože som sa nudil, ale potom vyšiel Fortnite.

Pete tiež spomenul to, ako sa po ich rozchode Ariana rozkecala o tom, čo vlastne bolo na ňom také úžasné. Vraj Pete nie je veľký len duchom, ale aj niečím iným. Krása.

Myslel som si, že to bolo mega divné. Viete si predstaviť, že by som to povedal? Dokážete si predstaviť, že by som povedal: „Nuž, nevyšlo to. Ale inak super vagína.“

A potom to ešte celé upresnil.

Nepáčili sa mi tie reči, pretože to jednoducho nie je pravda. Má malé ruky. Všetko je pre ňu obrovské.

Nepomôžem si, ale celkom logicky mi znejú tie jeho vyjadrenia. Až na to posledné, na to ťažko zareagovať (i keď, hoci Pete-a som bez gatí zatiaľ nevidela, to vysvetlenie s malými rukami vlastne tiež dáva zmysel.). Je pravda, že Peteovi by to asi veľmi ľahko neprešlo, keby sa Arianou inšpiroval v rozhovoroch o nej. Už aj počas ich vzťahu bol pre verejnosť príliš labilný a škaredý a myslím, že rozhovory o bývalých by mu rozhodne nepomohli. Na druhej strane Ariana z toho celého vyšla ako tá krásna a silná, ktorá skladá piesne s motivačnými posolstvami pre ženy. A že v nich spomína svojich ex, to už nevadí. Ja teda obom z nich želám, aby sa vo svojich životoch posunuli aspoň do tej miery, že už o sebe navzájom nebudú musieť rozprávať a Peteov stand-up tak ostane tou poslednou bodkou za ich vzťahom.

 

Takáto to bola láska. Aj sa mi zdá, že to bolo včera, no sú to už takmer dva roky

 

Nahnedo natretá Ariana

 

Vraj takto to vyzerá, keď v mlieku rozmiešate kakaový prášok. Mnoho ľudí má problém s tým, že Ariana sa pomaly štylizuje do úlohy černošky, no má maximálne talianske korene

 

Pete v SNL, tu konkrétne počas Weekend Update. Je pravda, že väčšinou tam ozaj vystupuje ako Pete Davidson. Len čo už s ním, keď poriadne nič iné nezahrá.

 

Že Pete je faaakt veľký, sa naznačilo aj v klipe k pesničke Thank You, Next

 

Pete dúfa, že kvôli tomu, čo povedal, ho teraz nedobodá nejaká deväťročná fanúšička s konským chvostom. Okrem toho pár dní pred premiérou stand-upu priznal, že tam zaznie aj niekoľko vtipov o Ariane. Myslí si však, že má na to právo, keďže ona sa o ňom už narozprávala a naspievala dosť.

 

Zdroje: hollywoodreporter.com, hollywoodreporter.com, buzzfeed.com, blindgossip.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk