Tom Hanks má koronu

pridal Pivonia 15.3.2020 o 9:07


Už je to tu, sťahujeme sa na Mars.

 

Poviem vám úprimne, snažím sa zachovať pokoj, ale keď už mi ten hlúpy vírus zasahuje aj do môjho milovaného bulváru, začínam cítiť znepokojenie. Neviete, ako to vyzerá v tescu? Tuniaka ešte zoženiem?

Tom Hanks (63) a jeho žena sa momentálne nachádzajú v Austrálii. Hanks tu natáča film o Elvisovi Presleym. Vo svojom komentári, ktorý zverejnil v stredu večer na svojom Instagrame, napísal:

„Rita a ja sme v Austrálii. Cítili sme sa trochu unavení, akoby sme mali nádchu, telo nás trochu bolelo. Rita mala sem-tam aj zimnicu. Takisto sme mali horúčku. Rozhodli sme sa zachovať správne, pretože presne to svet teraz potrebuje, a nechali sme sa otestovať na koronavírus. Testy boli pozitívne.“

A tak boli Tom a jeho žena uvrhnutí do karantény. Ich rodina a ľudia, s ktorými prišli do styku sú momentálne tiež testovaní. Informáciu o nákaze sa Hanksovci dozvedeli v stredu večer. Ešte v sobotu Rita na svojom Instagrame zverejnila fotografiu spred opery v Sydney. V piatok ich paparazzi odfotili na prechádzke na známej Bondi pláži v Sydney. Spoločnosť im robil ich syn Truman (24). To pochopiteľne vzbudzuje obavy, koľkých ďalších ľudí mohli Hanksovci nakaziť.

Obavu vzbudzuje aj vek manželov, obaja majú 63. To síce nie je až tak hrozne veľa, ale už to jednoducho nie sú žiadne žubrienky. Momentálne sa nachádzajú v opatere lekárov v nemocnici Gold Coast. Ich príznaky sú našťastie mierne, čo potvrdil ich synátor. Vo svojom statuse píše Hanks aj o tom, aký bude ďalší postup.

„A teraz, čo bude ďalej? Lekári majú protokoly, ktoré sa musia dodržať. My, Hanksovci, budeme testovaní, pozorovaní a izolovaní tak dlho, ako si to verejne zdravie a bezpečnosť budú vyžadovať. To neznie tak, že to bude jednodňová záležitosť.“

Tom Hanks zaujal aj fotografiou, ktorú priložil k príspevku. Je na nej chirurgická rukavica odhodená v smetnom koši. Hanks na svojom profile často zverejňuje fotografie stratených osamelých rukavíc. Táto je obzvlášť znepokojujúca.

Natáčanie zatiaľ nepomenovaného filmu o Elvisovi sa teda posúva na neurčito. Film vzniká v réžii známeho Baza Luhrmana, okrem Hanksa sa vo filme majú objaviť aj ďalšie herecké hviezdy ako Rufus Sewell, Austin Butler, Maggie Gyllenhaal a Olivia DeJonge.

Tomovi a Rite držím palce, nech sa rýchlo uzdravia. Takisto dúfam, že sa im podarilo nakaziť minimum ľudí. Tom je veľmi fajn chlapík a viem si predstaviť, že by ho zlomilo, ak by niekto umrel kvôli tomu, že ho nakazil.

P.S. ADMIN: Sorry, že teraz trošku neboli články, ale musel som nakúpiť 320 rohlíkov, 423 respirátorov, 281 dezinfekcií, obetovať malé jahňa, spraviť si ochrannú čiapku z alobalu a prečítať si všetky konšpiračné weby, aby som toto ťažké obdobie prežil. Alebo sme robili niečo rozumné a niektoré výsledky, už naozaj konečne uvidíte. Každopádne pokúsime sa vám dodávať viac noviniek, aby ste v kľude mohli ostať doma, prípadne popátrajte aj v našich starších novinkách, napr. hviezdne nebo je vždy aktuálne ??

 

Rita a Tom na prechádzke na pláži Bondi. Ujovia, ktorí idú za nimi majú dnes asi celkom blbý deň.

 

Aj títo chlapíci asi teraz tu selfie s Tomom ľutujú.

 

Rita pred operou v Sidney.

 

Rukavica v koši. No ja vám neviem. Pripadá vám to hygienické?

 

O tom, že koronu predpovedali Simpsonovci ani nehovorím a bol tam aj Hanks

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk