Duffy sa vrátila

pridal kiwi 16.3.2020 o 18:17


35-ročná speváčka vysvetlila, že kvôli znásilneniu zmizla z povrchu zemského.

Cédečko Rockferry mám doma a ak ho aj vy náhodou doma nemáte, pravdepodobne poznáte aspoň pesničky Mercy a Warwick Avenue, ktoré kedysi hrali všade. Akurát po slečne, čo ich naspievala, Aimee Anne Duffy z Walesu, sa v roku 2011 zľahla zem. A teraz na Instagrame poskytla dôvod, prečo tak spravila. Asi je zbytočné vypichovať kde-tu nejaké vety, tak sem dávam jej vyhlásenie takto:

Môžete si len predstavovať, koľkokrát som rozmýšľala, ako sa s týmto podeliť.  Ako by som o tom písala, a ako by som sa potom cítila. Nie som si úplne istá, prečo je teraz ten pravý čas a prečo je pre mňa oslobodzujúce o tom hovoriť.  Nemôžem to vysvetliť.

 

Mnohí z vás sa čudujú, čo sa mi stalo, kam som zmizla a prečo.

 

Jednému novinárovi sa so mnou podarilo skontaktovať, a minulé leto som mu povedala všetko. Bol milý a bolo úžasné sa konečne niekomu vyrozprávať.

 

Pravda je, a prosím, verte mi, že som už v poriadku, že som bola znásilnená, nadrogovaná a niekoľko dní  v zajatí. Samozrejme, prežila som to.

 

Uzdravenie trvalo určitý čas. Neexistuje ľahký spôsob, akým to povedať. Ale môžem vám prezradiť, že v uplynulej dekáde som sa rozhodla, že chcem znova cítiť slnko v mojom srdci, a to slnko teraz svieti.

 

Pýtate sa, prečo som nepoužila svoj hlas na vyjadrenie bolesti. Nechcela som ukázať svetu smútok v mojich očiach. Pýtala som sa samej seba, ako môžem spievať zo srdca, ak je zlomené. A ono sa pomaly zahojilo.

Na záver ešte dodala, že niekedy v blízkom čase zverejní aj rozhovor, ktorý by mal odpovedať na potenciálne otázky ľudí.

 

Celé vyjadrenie

 

V roku 2009 takto bodovala na Brit Awards. Prvý album bol veľmi úspešný.

 

Rockferry z roku 2008. Endlessly z 2010 nemám, to mi len požičala kamoška

 

Jej hudbu prirovnávali k Amy Winehouse, Dusty Springfield a Adele. Pokojne by som prijala ďalší jej album. Niektorí si ale myslia, že práve kvôli chystanej novej hudbe teraz vyrukuje so znásilnením z minulosti, aby sa ľuďom pripomenula.

 

Duffy – Warwick Avenue

 

Duffy – Mercy

 

Zdroje: dailymail.co.uk, bbc.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk